Beauty Boxes UK

Dragele mele, am comis-o. Dupa cateva comenzi la Stylebox ( cat a existat), la Lulubox si la Pinkbox, am zis sa imi incerc norocul cu beauty box-urile dintr-o zona mai orientata catre fashion si beauty…..UK. Momentan din spatiul nostru romanesc, raman fidela Traistutei Fermecate de la Magazinul DacicCool, singura care ma motiveaza sa o cumpar. Pe celelalte o sa le cumpar….daca ma motiveaza ceva, daca apare ceva nou, sa vedem.

Pentru ca firmele din UK care ofera aceste cutiute nu livreaza in Romania, am apelat la magazinul Andreibabyfashion prin care mi-am comandat din UK de la scutece si pana la jucarii si haine. Conditiile lor sunt de bun simt, nu au limite de comanda, exista un comision de 10% si de asemenea trebuie sa platesti tot ce inseamna transport . Eu comand prin ei deja de mai mult de un an si nu am avut probleme niciodata, ba de multe ori , ei mi-au mai dat cate o sugestie cum sa fac sa ies mai ieftin. Cea care se ocupa de acest site e o mamica activa si agitata ca si mine, pasionata de fashion, de cumparaturi….asa ca am nimerit pe aceeasi lungime de unda. Eu am stresat-o din decembrie sa imi comand cutiutele de ianuarie si uite ca acum le am in fata ochilor si in curand ma voi delecta cu toate produsele mititele :).

 Ce imi place la toate cele 3 cutii este faptul ca ele contin produse travel size, miniaturi , si nu esantioane stil pliculet cum gasesti in reviste…si cum din pacate ofera beauty box-urile romanesti.

Sa le luam pe rand, nu va mai scriu marcile pentru fiecare produs pentru ca le vedeti in poza, dar fac asa un inventar “cantitativ”, toate marcile sunt din game de high quality si toate produsele sunt noutati , de unele habar nu am, in UK oricum cand se lanseaza ceva, in Romania ajunge dupa un an -doi:

Birchbox – pret 10 lire, cu comision 11, deci cam 56 de lei si in cutie sunt asa,
1.crema de maini de 30 ml
2.crema de ochi 2 ml
3. spray de par pentru volum 30 ml
4. un pliculet de doua moste de ceai
5. un mini ruj

SheSaidBeauty – 12 lire, comision 1,2 lire, 13, 2 lire, cam 66 de lei:
1. masca pentru ochi cu aur – 2 patch-uri
2. crema hidratanta mini 8 ml
3. un plic cu o masca de fata
4. un plic cu alte mostre de ceai ( englezii astia…pun ceai la orice!!)
5. doua esantioane de crema antirid – uite ca au pus si esantioane, dar doua!
6. un lac de unghii full size
7, un fard de ochi full size

LatestInBeauty – 19 lire, comision 1.9, 20.5, cam 100 de lei, o cutie foarte consistenta :
1. o crema bio de fata full size
2. 1 ser de fata – 5 ml
3. ser de fata de tip ulei – 5 ml
4. o pila de unghii mini din sticla
5. alta crema mini , 8 ml
6. o masca intensiva de par
7. o crema de maini, 20 ml
8. un spray de par pentru luciu si intretinere – 30 ml
9. un set din doua creme in format de travel size – o crema de ochi si una de fata
10 – un ulei de fata 10 ml

Transportul UK Romania si apoi Sibiu-Bucuresti, pentru ca firma aceasta e din Sibiu m-a mai ajuns la vreo 40 de lei. Per total am cheltuit 260 de lei.

Si acum o analiza, ca tot sunt om de marketing:

Dezavantaje:
– pretul , pe langa costul lor care nu e mic, a trebuit sa platesc si comision si transport, ca de’, nu vin din Bucuresti cutiutele;

Avantaje:
– am acces la niste produse foarte noi si aproape de negasit la noi ( cu exceptia l’Occitane si Fresh)
– am acum o ditamai colectia de produse de testat si la prima vedere toate se potrivesc cu ce imi doresc eu
– mi-am facut un moft 🙂

Concluzie: o sa imi mai fac acest cadou macar de doua ori pe acest an, cu ocazia zilei mele, zilei de nume…mai vad eu cand :). De la LatestInBeauty cel mai probabil, pentru ca cutiuta de la ei chiar e consistenta, e mai scumpa, dar nu are decat super noutati.

Astept pareri si intrebari!