IMAR Skin, renasterea unui brand iconic dintr-o poveste numita Plush Bio

IMAR Skin s-a lansat chiar astazi insemnand practic un rebranding. Da, cu un manual de marketing in fata spui ca este vorba de un rebranding. Si stim de ce se fac acele rebrandinguri cu scop comercial. Sa faci un refresh, sa te reinstalezi in piata si sa cuceresti cote de piata. Eu spun ca este vorba de o renastere, care inseamna anulare, sfarsit si reanimare. E mai mult decat un rebranding.

Cred ca toti am avut in viata capitole pe care le-am dorit incheiate, dar din care am tinut ceva. Cred ca fiecare a parasit o iubire, cu durere si lacrimi, dar a pastrat totusi o petala din ultimul trandafir primit si de acolo a refacut un alt drum.

Cunoscand-o un pic pe Ioana Marinescu, cea care reia o poveste si un business delicat, simt ca si aici e vorba de ceva emotional puternic. Te desprinzi de o marca pe care ai construit-o de la zero si relansezi pasiunea ta sub alt nume si cu alta abordare. Ioana si Plush Bio au fost doua nume legate puternic. Cu bune si cu rele.

Atata cat am putut sa o cunosc pe Ioana, sa ne conversam, am simtit ca e un om extrem de prins in propria pasiune. Cand Ioana iti vorbeste despre produsele ei ai senzatia ca vorbeste despre niste fiinte. Si tind sa cred ca in fiecare recipient inainte semnat Plush Bio si acum IMAR se transmite ceva din energia ei. Cred ca e printre cele mai pasionate persoane din industria de frumusete pe care am cunoscut-o.

Nu va mai povestesc despre toata criza de comunicare pe care a traversat-o. Am scris despre asta un articol si am spus si de ce am facut propria analiza. Pentru ca am simtit ca undeva era ceva nefondat. Din propria experienta stiu ca atunci cand se porneste un val de ura in spatiul public nu are sustinere reala.

Iar dupa ce am terminat deja cateva produse de la Plush Bio, am daruit din produsele primite si prietenilor si am primit doar feedback bun, nu am ce sa mai adaug. Fireste ca ingrijirea pielii e ceva foarte personal si cu reactii diferite, eu insa pot vorbi doar de experienta mea si cele pe care le cunosc. De asta exista acest blog.

IMAR Skin va deveni o marca internationala. Si ma bucur mult de asta. Ma bucur de succesul fiecarui business construit din greu. Iar daca pana acum ma bucuram sa aud femei din diverse tari povestind de Gerovital, eu sunt sigura ca vor aparea si fani IMAR Skin din alte zone ale lumii.

M-am bucurat cand am primit in perioada de reconstructie a siteului intrebari ,,ce se intampla cu Plush Bio“, habar nu aveam nici eu ce se intampla, insa am intuit ca e o relansare puternica si grea. Nu vreau sa ma gandesc cate zile si nopti s-a stat pentru toate detaliile.

Stiu ca in tara asta si in industria asta, in Social Media, oamenii ajung sa mercantilizeze tot. Totul e cu fee si buget. Eu m-am atasat de aceasta marca natural, am simtit ca e acolo ceva ce imi place si uite ca s-a adeverit ca totul e bine si frumos.

Si eram cu degetul pe site sa comand ceva, doar ca plec in concediu si cateva zile nu va avea cine sa imi receptioneze coletul. Insa la intoarcere o sa o fac cu drag. Si pentru criticii mei care sigur acum se vor simti stimulati, va spun sa dormiti linistiti ca nu am incasat nici un leu pentru acest articol, insa am invatat pana acum de la Ioana si de la povestea acestei marci ca multe lucruri se pot intampla in viata asta. Stiti ca si Elizabeth Arden, si Helena Rubinstein si chiar Coco Chanel sau Madame Gres sau Elsa Schiaparelli au fost acuzate si scuturate de atatea lucruri, ca sunt femei, ca sunt prea dure si cinice in zona de business, insa uite ca au creat niste modele. Eu m-am bucurat sa am ocazia sa discut cu multe femei din aceasta industrie si sa invat de la fiecare ceva, incepand de la doamna Cremenescu, fondatoarea Elmiplant, si pana la faimoasa Paula Begoun, fondatoarea Paula’s Choice.

Frumusetea e un univers ce naste demoni, insa lasa sa se nasca emotii si experiente daca vrei cu adevarat sa le ai. Femeile sunt mereu la limita intre inger si demon.