Douglas Advent Calendar Unboxing plus noutati makeup Craciun 2016

Douglas Advent Calendar a fost o surpriza tare placuta in acest an si cred ca oricine s-ar bucura sa primeasc acest cadou. Pentru ca si mie si baitelului meu ne-a placut aceasta idee de cadou, am filmat impreuna un unboxing.

In a doua parte a filmului va arat o gramada de noutati de makeup pentru Craciun 2016. Douglas a pregatit o oferta foarte variata, palete, fonduri de ten in toate formele, corectoare, rujuri, palete de machiaj pentru ochi si contouring. Toate aceste noutati arata de fapt intentia celor de la Douglas de a crea o gama de machiaj care sa poata fi la indemana profesionistilor, dar si a incepatorilor. Totodata as putea spune ca multe produse egaleaza fara probleme produse similare din gamele de lux. Eu am fost impresionata de calitatea paletelor, mi-a placut noul ruj kajal sau corectorul lichid.

M-ar fi greu sa va prezint intr-un singur articol toate noutatile de machiaj, chiar trebuie sa va rezervati o jumatate de ora macar sa mergeti intr-un din parfumerii si sa le vedeti pe indelete.

Am apreciat si textura, precum si ambalajele. Toate produsele sunt si sigilate in diverse forme, ceea ce va asigura ca sunteti si primul utilizator si le asigura si integritatea lor atat timp cat sunt aranjate la raft, luate acolo si purtate in sacoselele turcoaz pana ajung pe masuta vostra de machiaj.

Daca ar fi acum sa aleg un singur produs care mi-a placut, ar fi paleta Basic, o combinatie perfecta de farduri de ochi, blush si iluminator. Practic sunt 5 farduri de ochi, un blush si oglinda, insa fardul auriu se poate folosi ca si iluminator. Costa 49 de lei.

douglas-basicpalette-beautybarometer2016

Advent Calendarul este minunat, costa doar 145 de lei si cred ca in acest moment este cel mai reusit advent calendar pe care il gasiti in magazinele din Romania. Contine si produse de machiaj, si skincare si chiar si parfumuri.

Asa cum v-am spus si in acest film vor mai urma articole pe tema produselor de machiaj de la Douglas, sunt produse care m-au surprins in mod placut si cred ca merita si atentia voastra.

 

Voi ce ati descoperit interesant la Douglas?

Daca va place clipul, nu uitati sa va abonati la canalul nostru de Youtube, click “subscribe”.