Impearlious By Terry, Voile de Perle, pudra iluminatoare

Impearlious By Terry este colectia de machiaj de Craciun pe care pur si simplu am indragit-o de la prima vedere. Este genul de colectie de Craciun pe care abia astept sa o cercetez, sa o folosesc si sa o privesc. Produsul care mi se pare cel mai usor de inclus in trusa de make-up pentru sarbatori este pudra iluminatoare, Voile de Perle. Nu am avut rabdare sa va scriu intai prezentarea completa a colectiei si apoi sa iau rand pe rand produsele, am inceput cu aceasta pudra.

De ce Impearlious? Vine de la “imperial” si de la “perle”. Ce femeie nu isi doreste un rasfat regesc sau imperial si luminozitatea unei perle? Cam aceste promisiuni ni le da Terry de Gunzburg prin aceasta colectie. Terry intelege atat de bine dorintele unei femei in fata oglinzii, incat pudra aceasta raspunde incredibil de bine acelor nevoi de machiaj de Craciun. Stiti momentul acela cand trebuie sa desfacem cadourile sau sa luam masa impreuna? Nu prea ne-am machia, suntem acasa, suntem printre cei apropiati. Dar cu doua-trei tuse de Voile de Perle ne luam acea stralucire de care sigur vom avea nevoie. Este acel machiaj care completeaza o atitudine relaxata, o tinuta vesela de Craciun.

dsc_0400_4786 impearlious-byterry-voiledeperle-pudrailuminatoare-beautybarometer2016-1 impearlious-byterry-voiledeperle-pudrailuminatoare-beautybarometer2016-3 impearlious-byterry-voiledeperle-pudrailuminatoare-beautybarometer2016-4

Pudra Voile de Perle are 3 nuante incorporate ce se pot mixa sau folosi separat. Nuanta mai deschisa este un auriu lejer, nuanta mai inchisa e un maro lejer, foarte adaptabil la orice nuanta de ten. Cele doua buline contrastante sunt incadrate de o zona de roz ce amineste de stralucirea trandafirilor.

Cutia in sine este o bijuterie, un aur roz, pink gold, cu un design ce exprima sarbatoare si celebrarea unui moment de bucurie.

La capitolul pigmentare si aspect pe piele, pot sa va spun ca tot ce inseamna produs By Terry inseamna placerea aplicarii, pigmenti de buna calitate, rafinament. Nu ai cum sa gresesti, cred ca asta e specificul produselor By Terry. Textura acestei pudre are pudra de perle, foarte bine prelucrata pentru a reflecta lumina si a da stralucire, fara a parea stridenta.

impearlious-byterry-voiledeperle-pudrailuminatoare-beautybarometer2016-8 impearlious-byterry-voiledeperle-pudrailuminatoare-beautybarometer2016-10 impearlious-byterry-voiledeperle-pudrailuminatoare-beautybarometer2016-12

Unde gasiti minunata Impearlious Voile de Perle? La Madison Perfumery, pe Calea Dorobantilor nr. 152, costa 270 de lei si este cea mai frumoasa investitie pe care o puteti face pentru voi. Cred ca si Mos Craciun si-a baga putin degetele prin ea. Produsele By Terry de la Madison se pot cumpara online aici.

Multumesc echipei Madison pentru ajutor si informatii, am reusit sa realizez si un scurt clip in care sa vedeti swatch-uri la aceasta pudra, ca sa va fie mai usor sa remarcati efectul lasat pe piele.