Pandora, declaratie de dragoste si de primavara

Colectia Pandora dedicata primaverii si evenimentelor frumoase din viata indragostitilor este ca de obicei tentanta si plina de simboluri. De fiecare data cand merg la evenimentele Pandora, stau si privesc in detaliu charme-urile sau inelele, colierele si cerceii, surprize placute si pe care orice femeie le-ar primi cu patima si nesat in cutia lor de bijuterii.

Nu de putine ori vad coada la magazinele Pandora, vad barbati stand si analizand indelung, oarecum neajutorati, colectiile feminine si pline de simboluri. Le este greu sa aleaga dintre ele si bratari, inimioare si flori. Incearca sa isi aduca aminte preferintele femeilor din viata lor, mai cauta pe telefon o poza recenta sa incerce sa mai desluseasca inca o taina a iubirii ascunsa in outfit-ul iubitei. Si da, ei rasufla usurati, pentru ca fiecare colectie Pandora este e decodificare a unui limbaj feminin: flori, simboluri gingase, elemente vegetale, inspiratii de calatorie sau vibratii colorate surprinse in metale pretioase.

#pandora #pandoraspringsummer2016 @theofficialpandora #bracelet #beautyblogger #beautybarometer

A photo posted by Ana-Maria Tatucu (@beautybarometer) on

 

Va las si cu ceva informatii oficiale despre colectia dedicata zilei de Valentine’s si oricarei zile in care se sarbatoreste iubirea.

Think pink. De la costume în nuanţe curajoase de roz fondant şi tonuri subtile de inspiraţie retro la culori trandafirii denumite „noile culori neutre”, colecţiile sezonului sunt marcate de culoarea dragostei. Alege bijuterii vibrante, decorate cu inimi şi inspirate din expresiile colorate şi minimaliste ale pop art-ului, asortează talismane vesele cu inele suprapuse şi creează-ţi propriul stil.

Arta iubirii. A sărbători dragostea este un lucru minunat, iar noile bijuterii PANDORA, inspirate din modele cu inimă, simbolizează emoţiile şi sentimentele dragi. Realizate din argint 925, email lucios, sticlă delicată şi pietre sclipitoare, aceste piese romantice îţi permit să-ţi exprimi sentimentele prin talismanele purtate pe brăţara PANDORA.

Noroc în dragoste. Forţa de transformare a inimii este reprezentată în noua seria Petale de Iubire de la PANDORA. Inspirate de frunzele în formă de inimă ale violetei, bijuteriile din argint 925 şi zirconiu cubic înfăţişează un farmec grafic, iar abordarea minimalistă păstrează atenţia pe înaltul nivel de meşteşug al bijutierilor de la PANDORA.

Lasă iubirea să strălucească. Dragostea necesită eforturi suplimentare când e vorba despre bijuterii. Noul talisman Inimi de Aur, cu decoraţiuni în formă de inimă ornamentate cu pietre sclipitoare şi inimi decupate, reprezintă promisiunea dragostei. Acest talisman elegant, finisat manual din aur galben strălucitor, simbolizează iubirea dintre tine şi cel drag.

pandora-charms-inimioare2016

Tu cum sarbatoresti iubirea si ce ti-ai dori de la Pandora? Eu recunosc ca am ramas cu gandul la niste coliere, la bratari, of, cam multe.

Poza noastra traditionala, eu si Stephanine, ne regasim mereu cu placere la evenimentele Pandora.

pandora-spring2016 (3)