Essence Ultime Omega Repair by Schwarzkopf, BB cream pentru par

Inainte de Craciun, anul trecut, am primit o cutie superba cu cea mai recenta lansare Schwarzkopf, gama Essence Ultime Omega Repair. Essence Ultime este o gama dedicata ingrijrii parului si are ca si imagine pe Claudia Schiffer. Un pic am zambit vazand imaginea Claudiei pe aceste sticle de sampon, dupa ce ani de zile am vazut-o fiind ambasador al unei alte game de ingrijirea a parului, gama pe care si eu o foloseam acum niste ani, dar la care am renuntat cu timpul si am ajuns sa folosesc din ce in ce mai des produsele Schwarzkopf. Claudia a si contribuit la crearea acestor produse care reunesc multe ingrediente pretioase si ea le recomanda. Poti sa nu o crezi pe Claudia Schiffer?

essenceultimeschwarzkopf-beautybarometer2016 (18)

Gama a fost gandita sa refaca textura parului, sa dea un aspect glamour si sa iti permita sa isi ingrijesti parul cu produse de foarte buna calitate. Esenta de perle, proteine, pantenol, cheratina, toate ingredientele sunt aduse in aceste produse ca sa iti garanteze ca parul va straluci, va fi hidratat si va arata foarte bine. Se pare ca exista peste 130 de diverse extracte si totodata produsele au miros de mosc, santal, vanilie.

Din aceasta gama, cel mai mult mi-a placut BB cream-ul Essence Ultime, un produs multifunctional. Pe langa faptul ca miroase extrem de bine si feminin, este un produs ce poate fi aplicat pe par imediat dupa spalare, dupa uscare, inainte de coafare sau doar el, pur si simplu pentru a face parul mai matasos si mai placut. Nu incarca deloc. Este genul de produs pe care il folosesc ca si o crema de zi, il pot aplica oricand pentru revitalizarea parului si chiar pentru reimprospatare. Flaconul are o pompita cu dozare foarte mica, astfel incat picatura cu picatura adaugi cat BB cream doresti in par pentru a-l hidrata sau coafa lejer.

essenceultimeschwarzkopf-beautybarometer2016 (4)

Gama contine sampon, balsam, masca si BB cream. Essence Ultime are mai multe variante de game, pentru diverse tipuri de par, produsele se gasesc in majoritatea magazinelor care au raioane de cosmetice, le-am vazut si la Carrefour, deci sunt destul de accesibile ca si shopping.  Le gasiti si la preturi foarte bune pe eMag. Preturile se invart in jurul sumei de 25-30 de lei per produs, depinde de produs si de magazin.

Dupa o luna de folosire BB cream Essence Ultime Omega Repair primeste de la mine nota Excellent, este cu siguranta un produs care isi pastreaza locul pe raftul de produse destinate ingrijirii parului si la care apelez cam des in ultima vreme.