L’Oreal Paris, diagnoza si reteta

De curand va spuneam ca l’Oreal Paris a lansat o noua campanie menita sa te ajute sa iti evaluezi tenul. Am fost chiar in ultima zi dedicata acestei actiuni sa imi fac si eu o evaluare a tenului, dar am aflat ca este foarte posibil ca la inceputul anului viitor sa revina robotelul inteligent BP 1200P si sa ne citeasca tenul. Sper sa am curand vesti bune pe aceasta tema.


Mi s-a parut o dermoanaliza completa si eficienta si cred ca este de mare folos oricarei femei sa isi cunoasca problemele tenului intr-un mod stiintific, nu doar la simpla observatie pe care o faci in oglinda.

Pana am intrat efectiv in teste, mi s-a facut un test pentru a evalua tipul de ten si a reiesit ca am un ten cu tendinta de deshidratare, asa cum banuiam.

Testul acesta se face prin aplicarea unor mici lamele de hartie speciala pe fata si apoi aceste lamele sunt introduse intr-un scanner care masoara gradul de sebum si de hidratare al tenului.

Dupa acest mic test, am trecut direct in fata robotelului. Testul este super simplu, iti asezi capul in acel spatiu si inchizi ochii, ti se fac doua poze si apoi treci la analiza.

Aparatul evalueaza ridurile, gradul de hidratare, petele solare, zonele sensibilizate si in final iti da varsta reala a tenului.
Din pacate, fiind pistruiata, aparatul a interpretat si pistruii ca pete pigmentare cauzate de radiatiile UV, insa consultanta a luat acest lucru in calcul la evaluarea finala. Am identificat si zone afectate de radiatiile solare, mici pete incipiente, care nu sunt pistrui si chiar m-am bucurat ca le-am putut sesiza din faza incipienta, acum stiu unde trebuie sa insist cu creme speciale si cu protectie UV si mai mare.

Principala problema a tenului meu este deshidratarea si din pacate asta vine nu numai din rutina cosmetica de ingrijire, ci din stilul de viata. Desi beau multa apa, se pare ca tenul meu inca are nevoie de hidratare suplimentara.Varsta tenului mi-a fost evaluata la 36, eu ma aproprii serios de 38, este bine, insa problema hidratarii a ridicat un semnal de alarma pentru mine si ma voi gandi ca in aceasta perioada sa mai completez si dieta si rutina de ingrijire cu lucruri mai eficiente.

Mi-au fost recomandate mai multe produse, printre care si cele din gama Age Specialist 35+ pe care chiar doream sa le si incerc.

Per total, va recomand sa urmariti cand se va relansa aceasta actiune realizata de l’Oreal Paris, mi se pare foarte utila si veti avea ocazia sa si alegeti produsele care vi se potrivesc cu adevarat.