Melkior Ruj Clasic Mat Le Rouge, 10 premii pentru voi

Cel mai apreciat si mai folosit produs de machiaj este rujul. Melkior Ruj Clasic Mat Le Rouge este un ruj la care m-am gandit ca ar prinde tare bine oricarei doamne care a intrat pe blogul meu inca de acum ceva ani sau chiar astazi. Reamintesc ca in luna aceasta blogul meu implineste 5 ani, iar acest concurs cu Melkior inseamna o alta surpriza pe care mi-o doream pentru voi.

Despre produsele Melkior v-am mai scris sau am mentionat anumite produse in clipuri pe canalul meu de Youtube. Mi se pare un brand nu doar accesibil ca si pret si cu un raport bun calitate-pret, dar si cu produse foarte usor de folosit si de neprofesioniste in domeniul machiajului. Imi place ideea celor de la Melkior de a-ti forma singura paleta de farduri de ochi sau de pudre. Melkior are mereu si promotii in derulare, astfel incat daca imi urmariti pagina de Facebook, o sa vedeti ca de multe ori va dau de stire si va si arat ce imi mai cumpar. M-am obisnuit mult cu creionul de ochi de tip kohl, il gasiti aici si costa doar 19.9 lei. Este printre creioanele de ochi pe care le tolerez bine, ca atare cam in doua clipuri de “empties” v-am si aratat cate un creion de acest gen consumat pana cand a mai ramas doar capacul.

Fardurile mate sunt preferatele mele, am deja paleta formata si imi cumpar uneori rezerve ca sa mai alternez culorile. Cand imi machiez si prietenele, imi dau seama ca inca imi lipsesc culori.

Despre rujuri, stiu doar ca am ajuns la un moment dat sa am vreo 5-6 rujuri Melkior, sunt cele mai tentante produse si au atatea nuante incat oricat de rationala incerc sa fiu, mereu gasesc o nuanta pe care as mai dori sa o am.

Pentru voi am 10 premii, fiecare premiu consta intr-un ruj Melkior Clasic Mat Le Rouge, este acel rosu care devine indispensabil oricarei femei. Impreuna cu rujul, veti primi si o oglinda personalizata.

Ca sa intrati in concurs, o sa va rog sa completati formularul de mai jos. Conditiile sunt simple, doar sa dati share pe Facebook acestui concurs si sa imi lasati un comentariu in care sa imi spuneti ce produse Melkior ati folosit pana acum, cum vi s-au parut si daca aveti deja produse preferate. Daca nu ati folosit, sa imi spuneti ce v-ar tenta cel mai mult de la Melkior.

Data limita de participare: 13 martie 2017

Extragere: 14 martie 2017

Cele 10 castigatoare vor trebui sa trimita datele de livrare pana cel tarziu 16 martie 2017. Premiile vor fi expediate doar pe teritoriul Romaniei, direct de catre Melkior, prin curier.

Mult noroc!

a Rafflecopter giveaway