Avene Couvrance, machiaj pentru ten sensibil

Pentru mine, cea mai mare provocare pe timpul verii este sa ma machiez si sa imi simt tenul relaxat si neagresat. De multe ori, ma machiez dimineata, plec de acasa si abia astept sa ma intorc ca sa ma demachiez. Fardurile, fondul de ten, mascara devin niste lucruri nu foarte dragute atunci cand afara temperaturile urca si tenul meu trebuie sa faca fata socurilor termice, trecerea de la aer conditionat la temperaturi de peste 30 de grade Celsius. Couvrance a fost cuvantul care s-a delimitat din peisajul machiajului si care m-a eliberat la propriu si la figurat de povara machiajului de vara,

Couvrance, primele pareri

M-am bucurat sa vad noile produse Couvrance de la Avene, in curand voi incepe sa testez si cateva produse, insa de la prima intalnire a fost un mic coup de foudre. Pudra este foarte fina, mascara se aplica usor si nu imi incarca deloc genele. Da, e drept, mascara Avene nu e menita sa iti faca gene gata de plecat in club, dar pentru un machiaj delicat de zi este ideal. Gama a fost creata pentru persoanele cu ten sensibil, cu probleme de roseata si care nu prea suporta produsele de machiaj.

Ce contine gama Couvrance 

Gama Couvrance cuprinde pudra, corector de tip stick, pudra mozaic, mascara, fond de ten compact si fond de ten fluid.Produsele Couvrance neutralizeaza, corecteaza si uniformizeaza.

Pudra mozaic permite sa iti alcatuiesti singura nuanta finala, daca incarci pensula mai mult cu partea din stanga vei obtine o nuanta mai deschisa pe care o poti aplica pe zona T. Cu pensula incarcata mai mult cu pudra din zona dreapta poti marca frumos si pometii.

Daca esti deja obisnuita cu texturile fine ale cremelor hidratante de la Avene, te poti bucura si de o textura lejera a fondului de ten fluid Couvrance.

De unde poti cumpara Avene Couvrance

Avene Couvrance se gaseste deja de cateva luni in farmacii, in zona de dermatocosmetice, exista si un mic stand de testare a produselor, testere pentru pudra si fonduri de ten. Preturile incep de la 62 de lei, pentru un stick de corectare si ajung pana la 91 ron, pretul pudrei mozaic.

Sa ne bucuramd de vacanta si de un machiaj sanatos. Voi ati incercat ceva din gama Couvrance?