Colectia de Craciun Impearlious by Terry, la Madison

Colectia de Craciun Impearlious by Terry este acel gen de colectie care chiar celebreaza capriciile feminine. Incepand de la forma, texturi si arome, pana la selectia de produse. Balsamul celebru baume de rose vine intr-o cutie cu trandafiri adevarati, conservati printr-o metoda speciala ca sa reziste pana cand vei deschide cutia si pana cand te vei plictisi de ea, daca asta se va intampla vreodata.

Informatii oficiale veti gasi si pe site-ul Madison si specialistii din magazin sunt mai mult decat pregatiti sa va povesteasca despre colectie. Tot ce e de retinut este ca Terry a stiut sa gaseasca metoda de a prelua din trandafiri toata frumusetea pe care o putem include in produse cosmetice. Trandafirul este o planta generoasa, cu parfum minunat, dar si cu capacitati benefice pentru sanatatea pielii. Orice produs de makeup by Terry este si un mic rasfat pentru ten.

Am inceput deja seria articolelor despre aceasta colectie cu produsul care mi se pare cel mai catchy din aceasta colectie, anume pudra Voile de Perle. Chiar este ceea ce o femeie cauta la o pudra care sa iti ofere bonne mine si radianta instantanee. Totodata pudra este intr-o cutiuta superba, din aur roz,  cu un design deosebit pe capac. Chiar daca nu va machiati de obicei, este genul de produs care o sa va ajute ca de Craciun sa capatati acel aspect de sarbatoare, sa aveti putin stralucire si motive sa o arati prietenelor ” Uite ce am primit de la Mos Craciun!”.

Piesa de rezistenta este balsamul baume de rose Impearlious Baume de Rose Deluxe by Terry, intr-o cantitate generoasa si intr-o cutie superba. Cand am vazut cutia in magazin, am crezut ca este un aranjament standard de prezentare doar pentru magazin. Dar nu, asa este cutia, ambalajul, acestui borcanel pretios. O cutie in care borcanelul de Baume de Rose in editia Impearlious este inconjurat de trandafiri naturali. Daca as fi un domn ce as planui o cerere in casatorie pe acest final de an, m-as gandi la o forma de a ascunde inelul chiar printre trandafirii din aceasta cutie.

Colectia mai contine o cutie cu glossuri de buze Impearlious Baume de Rose Gift Collection, alta cutie cu farduri de ochi sub forma de baton Impearlious Ombre Blackstar Gift Collection ( nuante: Black Pearl, Blonde Opal, Bronze Moon, Frozen Quartz si Ombre Mercure) si un gloss de buze gata ambalat pentru a fi agatat in bradul de Craciun. Impearlious Elixir de Perle este alt produs ce combina calitatile unui primer magic cu o baza hidratanta de exceptie. Cred ca ati ghicit ca magia acestei colectii vine din combinatia a doua lucruri de definesc eleganta feminina atemporala: trandafirii si perlele.

dsc_0409_5143 dsc_0413_5147

impearlious-2016-packshot-baume-de-rose-bd-web

Am realizat si un clip in care puteti vedea colectia, insa va invit sa mergeti la Madison, Calea Dorobantilor nr. 151 si sa va bucurati de priveliste. Cateva idei si asupra preturilor, pudra Voile de Perle costa 270 de lei, un pret extrem de bun pentru un asemenea produs si spun asta cu multa siguranta, dupa ce in aceasta perioada am tot incercat pudrele “festive”, ca sa zic asa. Balsamul de buze costa 130 de lei si minunata cutie cu trandafiri este 1050 de lei, un cadou de lux care ar maguli orice femeie.