Always Red Femme, noul parfum Elizabeth Arden

Always Red Femme, noul parfum Elizabeth Arden, se anunta a fi un parfum indraznet, floral oriental si intens. Desi este doar eau de toilette, de la prima pulverizare m-a surprins cu intensitatea sa.

Descrierea oficiala:

“In the spirit of all or nothing, its bold introduction of Blackcurrant Bud, Pear and Lemon brightens to a heart of Peach Blossom, Jasmine and Muguet. The dry down is a grand finale of Vanilla, Moss, Cedar Wood and Patchouli affirming that this sensual floral is the paradigm of today’s confident woman.”

Veti detecta rapid notele fructate de inceput, iar mixul notelor de baza precum vanilia sau paciuli, raman destul de bine impregnate in piele. Este un parfum de zi, dar un parfum intens care atrage intentia. L-am purtat des in ultima perioada si eram mereu intrebata cu ce sunt data.

alwayredfemmeelizabetharden-beautybarometer2016-7 alwayredfemmeelizabetharden-beautybarometer2016-9 alwayredfemmeelizabetharden-beautybarometer2016-12

alwayredfemmeelizabetharden-beautybarometer2016-1 alwayredfemmeelizabetharden-beautybarometer2016-6

Sticla neagra, cu design rosu si foarte cameleonic in lumina, este eleganta si aminteste si de celebrul Red Door, un parfum de asemenea care va scoate instant din anonimat. Cred ca Always Red Femme are o alta fateta a lui Red Door, acesta este feeling-ul meu, dar e un parfum mai actualizat. Imi place ca pe verso sticla este mata, neagra, foarte in line cu tendintele actuale de design. Cutia are acelasi design floral care se regaseste si pe sticla. Parfumul arata foarte bine si pentru a fi facut cadou. Fiind intens si feminin, cred ca se potriveste oricarei femei care doreste sa incerce ceva nou.

Parfumul se gaseste in parfumeriile ce detin sortiment Elizabeth Arden ( Sephora, Debenhams, Kendra).