Max Factor 2000 Calories Curl Addict si Natural Brow Styler, review

Max Factor 2000 Calorie Curl Addict si Natural Brow Styler sunt cele doua produse de machiaj de “broderie”, cum le spun eu.  Tenul il aranjezi mai usor cu un primer, fond de ten, pudra, farduri, dar la zona ochilor cu pilozitatea specifica e mai greu de aplicat ceva repede, repede, sa mai corectezi si gata. Genele si sprancenele devin uneori mai importante decat podoaba capilara. Poti avea niste onduleuri de printesa din povesti, insa sprancenele sa strice tot sarmul pentru ca se zburlesc cand ti-e lumea mai glamour. Nu mai zic de gene.

Am plecat intr-o zi din casa uitand sa ma dau cu rimel dupa ce ma machiasem in stilul meu discret beige-marron. Fara gene rimelate, ma simteam ciudat si aveam senzatia ca toti cei din jur remarca asta ca pe un semn de neglijenta. Dar chiar era neglijenta, viteza exagerata de a face cat mai multe mi-a dat peste cap atentia si m-am autopedepsit iesind din casa cu niste gene amarate si cu fard beige pe ele. Imi spunea candva o doamna ca niciodata o femeie nu trebuie sa alerge, sa se grabeasca, ci sa faca totul ca si cum ar duce pe crestet o coroana de cristal, incet, dar cu fermitate. Si sa nu vorbesc niciodata de coroana aceea. Avea dreptate, indirect in treaba asta se regasea si rimelul. Cele doua baghete oarecum magice de la Max Factor le vedeti in poza de mai jos. Peri bine ganditi. Periuta curbata este de la rimelul pentru gene, ajuta sa folosesti un pic de presiune pe dumnealor ca sa se arcuiasca un pic. Periuta dreapta si severa este pentru sprancene si le obliga sa se stea ordonate.

Despre Max Factor 2000 Calories v-am mai spus ca a fost mereu un rimel des intalnit in necessaire-ul meu, noua forma dedicata celor carora le plac genele arcuite, vine sa completeze efectele date de acest rimel. Pe genele mele nu am observat un efect de arcuire prea mare, insa imi place in continuare definirea genelor, rezistenta acestui rimel, lucruri cu care eram obisnuita.

Foarte multumita sunt de Natural Brow Styler. Am cateva tips & tricks pentru a-l folosi cu succes. Apasati periuta inainte de aplica contra unui servetel de hartie ca sa preluati excesul de gel si pentru ca sprancenele sa nu para freza unui cantaret de jazz prea uns cu briantina pe par. Inainte de a introduce periuta inapoi in tub, stergeti din nou pe un servetele, ca sa preluati diverse particule de fard ce pot ramane pe periuta si ar putea astfel altera continutul.

Cam atat, produsele se gasesc deja in parfumerii, despre preturi gasiti info aici. Ce alte produse Max Factor va plac?