Yves Rocher, Collection Ete, parfum si miros de mare

“Mama, cu ce parfum te-ai dat?”
“Cu….parfumul ala verde, usor, e de la Yves Rocher”
“Mama, vreau si eu..”

Cam asa se intampla o conversatie intre mine si mama, chiar si acum cand sunt destul de mare si batrana sa imi iau un parfum singura. Pentru mine parfumurile Yves Rocher au mereu legatura cu mama. Ea foloseste multe parfumuri Yves Rocher si deja aromele lor le asociez cu prezenta ei. Chiar si la 37 de ani am nevoie sa imi gasesc legaturi stranse si oarecum de ordin senzorial cu mama mea. Iar daca e vorba si de parfumuri in aceasta legatura…e minunat.

Yves Rocher lanseaza un parfum care celebreaza vara in toata plenitudinea ei – Collection Ete. Miros de mare, de mandarina, de bergamota, de citrice si o baza lemnoasa care sa lase o idee de final plina de caldura.

Este o editie limitata creata de Francis Kurkdjian si propunerea lui pentru aceasta vara inseamna sa adune tot ce inseamna Marea Mediterana, plajele de acolo si exuberanta citricelor. Imi aduc aminte cu atata placere cum miroseau portocalele proaspete din acea zona si mereu ma gandeam cum ar putea fi prins acest miros intr-un parfum.

Pe Francis Kurkdjian il admir – cu atat mai mult cu cat este nascut in aceeazi zi ca si mine – si pentru alte creatii, parfumuri devenite iconice si care sunt mereu in topul preferintelor feminine: Gree Tea de la Elisabeth Arden, Lanvin Rumeur si Elie Saab Le Parfum. In plus, Maison Francis Kurkdjian este o referinta in materie de parfumuri de nisa. Sa mai spun si ca Parisul este inspiratia pentru sticlele de parfum care ii poarta licorile aromate ca sa va dati seama ca tot ce poarta amprenta acestui creator ma farmeca de la primele indicii pe care le primesc. Asadar Collection Ete de la Yves Rocher ma asteapta sa il descopar cat de curand.

Parfumul se gaseste deja in magazinele Yves Rocher in format EDT 75 de ml la pretul de 135 de lei si gelul de dus , 200 ml, la pretul de 10.5 lei.