Un anticearcan pentru luni dimineata – de la Dirty Works, Marionnaud – 5minTest

Ce e mai greu luni dimineata decat un make-up reusit si care sa arate ca in week-end ne-am odihnit…..desi am gatit, am stat cu familia, am facut curat, am mers la cumparaturi….eu l-am avut pe cel mic racit, deci anti-cearcanul se impune!

Bun, ca sa imi iasa acest make-up, am zis ca e vremea ca la 35 de ani  sa folosesc si eu un anti-cearcan. Si daca tot am incercat diverse produse din gama Dirty Works distribuita exclusiv de Marionnaud, am zis hai sa iau anti-cearcanul de la ei.
Si am avut o surpriza foarte foarte placuta. Costa undeva pana in 30 de lei, stiu ca mi s-a parut totusi ieftin si am fost un pic suspicioasa ca o sa faca ce scria pe cutie. Are si vitamine si hidrateaza bine zona ochilor, am fost foarte multumita de efect. Acopera bine, insa natural, nu se vede ca si cum ai fi dat cu ceva acoperitor si sa se faca diferenta intre zona acoperita si restul…ca am vazut si persoane date cu anti-cearcan si se vedea chestia asta atat de evident ca mai bine as fi preferat sa vad cearcane.

Cutiuta este un cubulet pe care il deschizi si intr-o parte e o pasta mai deschisa la culoare, gen nuanta “nude”, in cealalta parte una mai inchisa. Deci e un anticearcan bun pentru oricine de orice culoare sau si de vara si de iarna….vara cand esti mai bronzata, merge sa il folosesti tot pe el. Poti amesteca in mana culorile si sa obtii ceva pe la mijloc, daca ai nevoie.

Nota la 5minTest: Excellent!! Asta inseamna ca e un produs de care nu o sa ma desparte pentru muuulta vreme :).