Elizabeth Arden, o saptamana cu Yves Hajjar, Arhitectul Frumusetii

Elizabeth Arden ne aduce in aceasta saptamana un invitat cu totul aparte, pe Yves Hajjar, Arhitectul Frumusetii, Elizabeth Arden International Make-up Artist. Pentru ca veti avea ocazia sa il intalniti si sa va bucurati de o sesiune de machiaj chiar realizata de el, in saptamana aceasta o sa vin cu o serie de articole despre produsele acestui brand de prestigiu. Mai multe parfumerii din Bucuresti il vor avea invitat si clientele vor avea ocazia sa il cunoasca si sa se bucure de experienta lui in materie de machiaj.

Yves Hajjar, Arhitectul Frumusetii si Make-Up Artist International Elizabeth Arden

Pe Yves Hajjar veti avea ocazia sa il intalniti la Debenhams Bucuresti Mall ( 15 noiembrie), la Kendra Unirea Shopping Center ( 16 noiembrie), Sephora Bucuresti Mall ( 17 noiembrie) si Sephora Mega Mall ( 18 noiembrie). In fiecare din aceste zile, va puteti programa la o sesiune de make-up realizata de el, doar sa luati legatura cu parfumeriile respective si sa va asigurati un loc.

Cateva detalii despre Yves  Hajjar. Este de formatie arhitect, dar de foarte tanar a fost fascinat de frumusetea lui Audrey Hepburn, Grace Kelly si Dalida, astfel ca si-a dedicat cariera unei altfel de arhitecturi, cea a frumusetii feminine. Originar din Beirut, supranumit Parisul Orientului Mijlociu, a avut de mic acces la o lume a luxului si a elegantei. El combina in machiajul pe care il realizeaza tehnicile de la Elizabeth Arden Spa din New York si arta orientala de aplicare cu mana a machiajului. Se foloseste de principiile Renasterii atunci cand mixeaza culorile si cand creeaza fiecare machiaj.

elizabetharden-yveshajjar-makeupartist-noiembrie-beautybarometer-2016

In toata aceasta saptamana, Elizabeth Arden va pregateste multe surprize asa ca merita sa va dedicati putin timp sa mergeti sa vedeti produsele in parfumerii.

Despre ce o sa va povestesc in aceasta saptamana?

Va voi spune experienta mea cu produsele Prevage, indeosebi cu noul fond de ten despre care v-am scris aici un prim articol cu infomatii. Totodata, voi incerca si noul City Smart, un produs inovator, potrivit celor care traiesc in marile aglomeratii urbane.

Bineinteles ca nu poate lipsi si un nou parfum, va fi vorba despre Always Red Femme, un nou parfum, feminin si elegant, asa cum v-ati obisnuit deja cu parfumurile Arden.

Sper sa va placa micul foileton Elizabeth Arden si sa prindeti o sesiune de machiaj intr-una din cele 4 parfumerii.