Guerlain Terracotta Bronzing Powder 2016, preview

Guerlain Terracotta Bronzing Powder se relanseaza in acest an aducand acelasi farmec unic pe care aceasta pudra ni-l aduce din 1984. Terracotta este pudra care da instant si intr-un mod natural acel aspect bronzat pe care si-l doreste orice femeie in orice anotimp. Nuantele sunt adaptate, exista 8 nuante per total. Textura este fina si hidratanta. Am descoperit Terracotta acum vreo 6 ani si nu imi venea sa cred ca o pudra bronzanta poate fi purtata in orice anotimp. Pe langa aceasta pudra, imi plac si celelalte produse complementare din colectia Terracota, sper sa se relanseze si blush-ul cremos in aceasta colectie.

Pudra este lejer parfumata cu note de freezii si floare de portocal. Bineinteles ca vanilia si tonka dau esenta aromei acestei pudre. Este genul de produs de machiaj care ofera o experienta completa: textura, culoare si parfum. Pentru un efect bronzant se aplica all-over, dar as recomanda sa urmariti linia zonelor unde va bronzati in mod natural, frunte, pometi si puntea nasului. Totodata aceasta pudra, fiind mata, se poate folosi cu succes pentru contouring-ul clasic, desenand un “3” in fiecare laterala a fetei. Vedeti mai jos in tutorialul oficial Guerlain cum puteti aplica aceasta pudra.

Terracotta este o pudra hidratanta si asta se resimte, de la aplicare si de la felul cum se mentine pe ten.  Iata si ingredientele:

guerlain-terracotta-bronzingpowder2016-ingredients-beautybarometer

Deocamdata va las cu un preview al acestei pudre in noua varianta. Nuanta noua este si cea mai deschisa, 00 Light/Blondes si cea care ma tenteaza cel mai mult. Pudra este deja disponibila in parfumerii la un pret de aproximativ 260 de lei.

guerlainterracottabronzingpowder-4shades-beatybarometer guerlain-terracotta-shades

guerlainterracotta01clairbrunette guerlainterracotta02naturelblondes guerlain-terracotta-02naturelblondes guerlain-terracotta-bronzingpowder2016-beautybarometer