VIDEO Haul cadouri Craciun B.U, C-THRU, elmiplant, Antonio Banderas si Tesori d’Oriente

Cadourile de Craciun de la B.U.,  C-THRU, elmiplant, Antonio Banderas si Tesori d’Oriente devin deja o traditie pentru mine, nu doar pe blog. Nu aveam inca blog, cand cumparam seturile B.U. sau creme elmiplant pentru cei dragi, un parfum Antonio Banderas pentru fratele meu. Imi placeau ca si produse si totodata preturile imi permiteau sa rasfat pe toti cei dragi.

Si anul acesta nu am putut sa nu va reamintesc ca un cadou frumos si de calitate se poate gasi cu usurinta. In film va arat cateva seturi cadou. Marcile mentionate fac parte din portofoliul companiei Sarantis. In fiecare an si la fiecare ocazie speciala, veti gasi in magazine o gramada de idei de cadouri din partea lor, gata pregatite in casete tematice.

elmiplant-cadou-beautybarometer2016 tesoridoriente-elmiplant-antoniobanderas-beautybarometer-beautyblog-xmasgifts2016-9 tesoridoriente-elmiplant-antoniobanderas-beautybarometer-beautyblog-xmasgifts2016-10

tesoridoriente-elmiplant-antoniobanderas-beautybarometer-beautyblog-xmasgifts2016-2

Anul acesta, de Craciun mi-au placut seturile Elmiplant, Antonio Banderas si Tesori d’Oriente. Tesori d’Oriente aduce in atentie arome orientale care ar putea fi ceva mai inaccesibile. Caseta din film este cu parfum cu aroma de oud. Oud-ul este un ingredient foarte pretios, are de cateva ori valoarea aurului, insa se pot obtine si variante mai accesibile din aceasta aroma. Ca atare acest set chiar o sa va poarte pe un covor fermecat la un pret prietenos.

Setul Antonio Banderas, Blue Seduction, este foarte potrivit pentru zi de zi, o aroma proaspata, dar usoara. Este un parfum floral-fructat, se simte bergamota, pepenele galben moderat de para si bujor, o sa va placa cu certitudine. Combinatia de parfum si crema de corpa este ideala, in felul acesta notele de mijloc si de baza se vor pastra mai mult.

Despre toata oferta si despre preturi, veti gasi detalii in clip.

Pachete cadou de la aceste marci gasiti si aici pe eMag.