HyperFocal: 0

Pupa Velvet Garden, colectia de machiaj pentru toamna

Pupa Velvet Garden aduce multe motive de a reveni in magazinele Pupa si de a incerca cu surpriza cateva produse destul de bine gandite. Culorile de toamna, motive baroc, nuante calde, senzualitate si texturi matasoase, cam despre asta este vorba in noua colectie de machiaj Pupa. Am vazut in acest sezon multe incercari de a asterne pe paletele de machiaje motive autumnale, e ceva mai greu sa reinventezi aceste motive in fiecare an, insa Pupa Velvet Garden chiar este o incercare reusita.

In marea de palete a magazinelor de machiaj, va spun sincer ca nu m-a retinut ceva in mod special. Pe zona de high end, da, am gasit tentatii mari, insa pe zona marcilor mai accesibile, nu intelegeam monotonia paletelor de contouring si strobing sau a rujurilor in culori ciudate. Cand am intrat acum o saptamana in Pupa am ramas impresionata, adica am zis ok, se poate sa reinventezi culorile catifelate ale toamnei. Am stat si am incercat putin paletele si am zis ca una dintre ele va trebui sa ajunga si in trusa mea, sa vedem care din ele.

Pupart_Velvet_Garden_010
Autumn Garden
Pupart_Velvet_Garden_009
Rose Garden

Paletele din aceasta colectie de la Pupa mi se par foarte reusite, pretul lor este mai mult decat competitiv cu ce se afla pe piata pe acest segment de cosmetice in acest sezon.( 79 de lei)

La capitolul blush-uri si farduri duo, din nou, culori intense, matasoase, ceva ce inspira idei de alcov tomnatic, cu iz de gutui si frunze maronii. Ojele sunt foarte bine integrate in paleta cromatica de toamna.

Fardurile duo mi se par interesante, se mixeaza un fard satinat cu altul cu efect iluminator.

Velvet_Garden_Duo_Eyeshadow_001 Velvet_Garden_Duo_Eyeshadow_002 Velvet_Garden_Duo_Eyeshadow_003

pupa-farduri-culori pupa-velvetgarden-oja2016-beautybarometer

pupa-rujuri pupavelvetruj

Un lucru sigur trebuie sa incerc urgent, rimelul Intense Violet, am mai avut un asemenea rimel de la Pupa acum vreo 100 de ani. Chiar ma amuzam ca nu mai retin cand am incercat primul produs Pupa, dar a fost undeva cu multi ani in urma.

Vamp_Mascara

Si pentru ca machiajul sa fie complet, nu puteau lipsi cele doua creioane de ochi, cu efect de smoky, in nuante de negru si violet.

pupa-velvetgarden-creioane-smoky

Iata si preturile produselor:

Duo Eye shadow, 47 de lei

Creion de ochi maxi, 47 de lei

Vamp Mascara, 43 de lei

Blush, 65 de lei

Ruj, 47 de lei

Oja, 23 de lei.

Lista de magazine Pupa o gasiti aici.

Concluzia mea este ca si marcile mai accesibile pot ramane intr-o zona a elegantei si a bunului gust care sa iti inspire mereu ideea ca rolul machiajului este acela de a te infrumuseta.

Voua cum vi se par noutatile Pupa?

Pupa-VELVET-GARDEN-makeupcollection-2016