Elmiplant, noul gel de dus Care Moments Exotic Elixir

Ritualul de îngrijire sub duş este un moment perfect pentru a hidrata pielea însetată. elmiplant întregeşte gama gelurilor de duş cremă Care Moments cu un nou produs seducător: Exotic Elixir, pe bază de merişor şi fructul pasiunii. Produsul ce dezvăluie un mix de super fructe transformă minutele sub duş în momente de răsfăţ pentru piele şi simţuri – un început fructat pentru zile pline de energie, indiferent deanotimp.Pentru o îngrijire naturală şi delicată a pielii, gelul de duş Care Moments Exotic Elixir cu extract de merişor şi fructul pasiunii este îmbogăţit cu unt de shea 100% organic.

Untul de shea menţine nivelul optim de hidratarea pielii, în timp ce extractul de super fructe revigorează şi redă tonusul pielii obosite. Extractul de merişor este bogat în vitamine şi antioxidanţi şi intensifică senzaţia de hidratare în timp ce luptă împotriva îmbătrânirii premature a pielii. Extractul de fructul pasiunii abundă în minerale, vitamine şi acizi graşi, previnind deshidratarea pielii şi o lăsând-o catifelată şi mătăsoasă laatingere.

Combinaţia unică de ingrediente naturale oferă gelului de duş o consistenţă cremoasă şi fină, alături de un pH echilibrat, iar pielea se bucură de o hidratare intensă şi senzaţia de bine. Aromadelicată şi uşor fructată îmbracă trupul într-o mătase exotică ce dezvăluie strălucirea naturală apielii.Preţ Care Moments Exotic Elixir: 9,11 lei/ 400ml
Nu conţine parabeni, parafine sau coloranţi.

Sursa articol: comunicat de presa Elmiplant.