Sabon Royal Passport Day 4 octombrie 2016

Sabon Royal Passport Day este ziua cea mai asteptata de catre “saboniste”. 40% reducere la toate produsele Sabon inseamna o promotie de neratat. Este ocazia de a ne bucura din plin de avantajale Royal Passport.

Daca nu stiti inca care este treaba cu acest pasaport, va invit sa cititi aici si vestea buna este ca si daca il cumparati astazi puteti deja sa beneficiati de tot meniul de avantaje.

02-Post-Banner-Ad

Ce este Royal Passport Day

Zi dedicata posesorilor de card Royal Passport, ce se desfasoara de 3 ori/ an, in care toate produsele au preturi cu -40% discount. Valabil in magazine (in functie de orarul mallurilor) si online, pe www.sabon.ro, in urma autentificarii cu username si parola.

In aceste zile aveti ocazia sa va luati produsele preferate si nu numai.

Sabon recomandari de toamna

Cand sunt aceste reduceri “regale”, intrebarea care ne vine in minte este ce sa ne luam mai repede. O sa va recomand cateva produse, desi sunt convinsa ca intrand intr-un magazin Sabon instinctul va fi cel care comanda mana care merge spre rafturile parfumate.

Cremele de corp sunt de departe cele mai senzuale atractii de la Sabon, texturi diverse, de lotiune, de unt, de crema, mai nou Silky Body Milk pe mine m-a cucerit. Silky Body Milk este un fel de lotiune mai densa, intr-un borcanel elegant si cu arome bineinteles unice. Pretul normal este de 98 de lei, cu 40% reducere chiar va deveni irezistibil, il gasiti aici.

sabonsilkybodymilk-bautybarometer-octombrie2016

Vin sarbatori si diverse ocazii de a face cadouri Lumanarile parfumate Sabon chiar nu sunt un moft. De cand le-am cumparat si baietelul meu zice seara sa aprindem la cina o lumanare ca este romantic si mancarea este mai buna. Si fireste ca facem spaghete si le mancam la lumina lumanarilor parfumate.

Chestii utilitare: gel dezinfectant de maini frumos mirositor! Da, exista si doar Sabon il putea inventa, il gasiti aici. Exista in mai multe arome si cand veti fi in masina, avion sau in tren si il veti scoate sa va dezinfectati mainile, toata lumea va adulmeca intens sa vada de unde vine acea aroma speciala.

Cam asta ar fi tot, universul Sabon va asteapta maine sa va bucurati de reducerile de 40% si astept sa imi spuneti ce v-ati cumparat, va mai las mai poze niste poze sa va inspire!

sabon sabonbody saboncandle sabon-scrub sabonscrubpapaya sabonshower sabon-showeroil sabonsilkybodymilk-bautybarometer-octombrie2016