Dsquared 2 Want, un parfum de toamna

Dsquared, nici nu stiu sa pronunt bine numele acestui brand, mi se parea ceva foarte masculin si in sonoritate si in semnificatie. In special cand auzeam pe cineva ca isi ia haine de la Dsquared, imi imaginam chestii foarte brute, linii drepte si materiale militaresti. Cand am primit intr-un press kit primul parfum Dsquared, mai exact Dsquared 2 Want, mi-am zis ca este cu siguranta unul dintre acele parfumuri aproape unisex, fresh si cu ceva accente lemnoase. I was wrong.

want-dsquared2-parfum-2015-review (6)

Want, Dsquared 2, este un parfum foarte feminin si practic capacul ca o mare bila reprezinta un lolly pop imens, o acadea care automat te duce la ideea de copilaros, jucaus si plin de imaginatie.

“WANT a pornit de la ideea unei femei, o femeie a zilelor noastre inefabilă, feminină, dar și loială, amuzantă, elegantă și impulsivă, cu o mulțime de fațete ale personalității. Determinată, captivantă, autentică și seducătoare. Este femeia DSQUARED2 declară Dan și Dean Caten, designerii și fondatorii brandului DSQUARED2

Parfumul multi fațetat contrastează accentele stralucitoare cu notele feminine și calde și este creat de parfumierul Aurelién Guichard. Notele impresionante de top, Mandarine, Ghimbir și Piper Roz, stralucesc și atrag.Trandafirul de Damasc feminin, incantator și catifelat este acompaniat de notele de Heliotrop și Neroli ce completează inima senzuala si florala a parfumului.

Note de bază intense și irezistibile se dezvăluie: voluptoasa Vanilie de Madagascar și Acordul Absolut de Vanilie sunt intensificate de notele bogate de Lemn de Violete.

Asadar este un parfum feminin, dulce,  floral si fructat, cu toate acestea il vad ca pe un parfum usor de zi, foarte purtabil si adaptat unei personalitati active. Il vad de asemenea foarte potrivit pentru sezonul rece. Want este destul de persistent, cam 3 ore am simtit bine acest parfum pe pielea mea, ramane aroma de vanilie ceva mai mult timp si asta imi place.

Mi-a placut ca in cutie, chiar in capac, este inserata si o mostra a parfumului masculin, Wild, un lucru care te ajuta sa te si completezi cu partenerul tau  la capitolul olfactiv si poate sa ii dai si lui idei pentru un parfum nou.

want-dsquared2-parfum-2015-review (4)

Noul parfum este disponibil in parfumerii incepand din luna octombrie. Pret:302 lei EDP50ml.