Vichy Liftactiv Supreme, 50 de kituri de testare, Concurs

Vichy nu sta pe loc niciodata, spun asta mereu si mi se confirma acest lucru zilnic. Asadar astazi vin cu o noua provocare Vichy.


Cu Liftactiv Supreme, Vichy iti demonstreaza ca nici tu nu stai pe loc. Ziua este plina de evenimente, job, cumparaturi, diverse treburi, mese luate in viteza si intalniri cu cei dragi. Cu toate acestea, ai vrea ca la orice ora sa pastrezi tenul proaspat de la primele ore ale diminetii.

Vichy a demonstrat prin nenumarate studii ca pielea trece printr-un proces gradual de accentuare a efectelor imbatranirii chiar de-a lungul zilei, mai exact dimineata tenul arata mai proaspat, insa seara modificarile sunt vizibile. Cu Liftactiv Supreme, Vichy aduce prima crema antirid care contracareaza exact acest efect neplacut pe care il resimtim in fiecare seara. Seara ridurile sunt mai vizibile si de asemenea pielea pare mai terna.

Vichy Liftactiv Supreme vrea sa iti arate ca poti avea tenul proaspat din zori de zi la orice ora si pentru asta te provoaca la un concurs.

50 de kituri de testare asteapta sa ajunga la voi, trebuie doar sa va inscrieti in formularul de mai jos pana vineri, 14 noiembrie ora 23:00. Cele 50 de castigatoare vor fi alese prin tragere la sorti.
Fiecare set contine 7 esantioane de 1.5 ml din crema Liftactiv Supreme.

Vichy vine si cu ceva in plus pentru castigatoarele kiturilor:
Cele 50 de castigatoare vor putea sa se inscrie dupa testarea esantioanelor si in cursa pentru cele 10 creme in format full-size Liftactive Supreme. Pentru acest lucru, ele trebui sa se inscrie pe site-ul Vichy la rubrica special dedicata si sa isi lase parerea despre produs dupa cele 7 zile de testare.
Vei avea cu siguranta povestea ta legata de Vichy Liftactiv Supreme,  asadar vei putea sa iti spui pe larg experienta ta cu acest kit de testare dand click pe butonul ,,exprimati-va parerea”  si sa iti faci cont MY SKIN pana pe 30 noiembrie 2014.

Dar pana la concursul de pe pagina Vichy, hai sa vedem la cine vor ajunge cele 50 de kituri de testare.  Mult noroc!

a Rafflecopter giveaway