Oriflame, Giordani Gold, Long Wear Mineral Foundation, SPF15, review

Oriflame, Giordani Gold, Long Wear Mineral Foundation SPF 15 a fost lansat recent de catre Oriflame. Prima data l-am vazut la Mademoiselle Lorraine, mi-a placut foarte mult ce am vazut in tutorialele de machiaj unde era folosit si acest fond de ten. Am avut bucuria sa il descopar in press kit-ul cu noutati de la Oriflame din aceasta vara si am vrut sa il testez cat mai repede. Oriflame este de multi ani un brand pe care il prefer si am spus-o de mai multe ori ca, desi acest brand se concentreaza puternic pe a oferi produse cosmetice accesibile femeilor din lumea intreaga, face in asa fel incat sa mentina un standard de calitate inalt. Gama Giordani se poate compara fara probleme la nivel de calitate cu game de produse de high end si nu de putine ori ma conversez cu Mademoiselle Lorraine intreband-o daca nu cumva si ei i se pare ca un anume produs Giordani pare a fi parca desprins dintr-o colectie cu nume ceva mai sonor pe panoplia de beauty.

Am testat nuanta Natural Beige, este putin cam inchisa pentru mine, mai merge probabil sa o folosesc cat inca ma vede soarele, insa dupa luna octombrie cu siguranta nu mi se va mai potrivi si o sa imi cumpar nuanta mai deschisa. In catalogul urmator va costa 37.90 de lei, va fi redus.

Mai sus aveti si poza cu ingrediente, Giordani Gold, Lond Wear Mineral Foundation, este un fond de ten mineral, cu rezistenta prelungita. Este un fond de ten infuzat cu minerale vulcanice pretioase din Italia.

V-as recomanda sa folositi la aplicarea lui exact pensula pe care Oriflame a creat-o special pentru acest fond de ten. Pensula este micuta, dar foarte eficienta, cu peri scurti si moi, va permite sa aplicati fondul de ten cu precizie si in zonele mai dificile, gen zona nasului sau sub ochi.

Puteti vedea cum arata si aplicat pe mana, swatch, si aplicat pe fata intr-un singur strat, pe fata am folosit pensula.

Imi place textura lui, nu este primul fond de ten Oriflame din colectia Giordani care sa ma surprinda placut ca si textura si asezare pe piele. Totodata chiar este un fond de ten rezistent, se vede si la demachiere cand va trebui sa folositi si un lapte demachiant pentru a prelua tot machiajul, mi se pare insuficienta o apa micelara.

Fondul de ten vine intr-o cutie eleganta, astfel incat puteti sa va ganditi la el si ca o varianta de cadou pentru cineva drag.

Per total dupa cateva zile de folosire, ii dau nota Excellent, raportul calitate pret mi se pare extrem de bun, este practic un fond de ten care costa sub 50 de lei, in perioadele de promotie, insa este comparabil cu multe fonduri de ten din zona de pret 100-150 de lei. Pentru ca vine toamna, mi se pare un fond de ten ce poate fi purtat cu succes la birou. Este disponibil in 5 nuante, foarte bine adaptate la tenul romancelor, pe mine m-a surprins ca pot purta nuanta cea mai inchisa acum pe timpul verii. Bineinteles ca recomand sa fixati acest fond de ten cu o pudra, de preferat una libera.