Guerlain KissKiss, Fall in Rose, review

Guerlain KissKiss este rujul care a dat o noua interpretare faimoaselor scene romantice din filme, inca din 1994. In 2005, ambalajul creat de Hervé Van der Straeten format din 3 cuburi suprapuse, aduce un omagiu etern feminitatii si seductiei. Bineinteles ca din colectia mea Guerlain nu putea lipsi un ruj KissKiss, iar nuanta Fall In Rose ( 366) este printre preferatele mele. Mai va reamintesc ca daca sunteti pasionate de Guerlain, pe blog am in acest moment un concurs activ pana pe 14 septembrie 2015 si unul dintre produsele din premiu este chiar acest ruj, KissKiss, Fall In Rose.

Guerlain KissKiss este un ruj care da in primul rand naturalete buzelor, avand o textura fina si cremoasa, untul de mango, acidul hialuronic si uleiul de mir venind cu benefici majore pentru zona buzelor. V-am mai spus ca avem tendinta sa nu acordam atat de multa ingrijire buzelor, insa cu un asemenea ruj tintiti si partea de estetica si partea de ingrijire.

Ingredientele le puteti vedea in poza de mai jos:

Pana o sa va arat si un machiaj in care voi folosi acest ruj, va las  un swatch:

Nuanta este un roz diafan, discret, se potriveste perfect cu machiajele de zi sau cu cele de seara unde nu doresti sa ai accent pe buze in mod deosebit.
Mie imi place textura, este foarte cremoasa, intra in pielea buzelor, daca vedeti si swatch-ul realizat pe mana a facut rapid priza cu pielea.

Pretul aproximativ este de 186 de lei si Guerlain KissKiss se gaseste in parfumeriile care detin si stand de produse de machiaj Guerlain: Sephora, Marionnaud, Douglas, Kendra si Debenhams.