Ungaro, Fruit d’Amour Collection, concurs

Ungaro, Fruit d’Amour Collection deja m-a cucerit si sunt convinsa ca multe dintre voi veti simti o legatura aparte cu unul dintre cele trei parfumuri: Green, Pink sau Gold.

V-am povestit deja despre cele 3 parfumuri Fruit d’Amour intr-un articol acum cateva zile si fiecare dintre cele 3 sticlute se potriveste unei personalitati feminine, insa toate aduc acea frenezie a verii si bucurie a aromelor proaspete si senzuale.

Pentru ca vara deja a inceput, parfumurile florale si fructate isi intra in drepturi, m-am gandit ca v-ar placea sa va treziti dimineata cu parfum de Fruit d’Amour Green.

Am ales ca si premiu acest parfum pentru ca celebreaza cel mai bine ideea de femeie vesela, indrazneata, plina de viata si energica. Fiecare dintre noi are nevoie macar din cand in cand sa se simta asa si Fruit d’Amour Green o sa iti inspire multa prospetime si energie.

Cum poti castiga acest parfum? Foarte simplu. Citeste intai articolul anterior despre Ungaro, Fuit d’Amour Collection si spune-mi care din cele 3 parfumuri s-ar potrivi mai bine cu personalitatea ta. Lasa-mi in comentariu numele parfumului preferat si argumenteaza-mi in cateva cuvinte de ce consideri ca acel Fruit d’Amour pare sa te inspire cel mai bine.

Pentru a fi la curent cu noutatile distribuitorului oficial Emanuel Ungaro in Romania, viziteaza pagina de facebook www.facebook.com/Niran.Romania .

Dupa ce completezi aceste doua conditii obligatorii in formularul Rafflecopter de la finalul articolului pana pe 24 mai 2015, vei intra in tragerea la sorti.
Pentru mai multe sanse, exista si 3 conditii facultative, sa dai share acestui concurs pe Facebook, sa ma urmaresti pe Youtube si pe Instagram.

Pe 25 mai 2015 voi extrage fericita castigatoare a unui parfum Ungaro Fruit d’Amour Green 50 de ml.

Alege fructul iubirii si lasa-te fermecata de noile parfumuri Ungaro.

a Rafflecopter giveaway