Make Up For Ever Artist Eye Studio Palette, preview, Craciun 2015

Luna noiembrie bate la usa si banuiesc ca din prima zi incepeti cautarile de cadouri pentru Craciun, macar faceti o mica cercetare de piata. O veste buna de de la Mos Craciunul lui Make Up For Ever, o paleta noua, Artist Eye Studio, va ateriza in magazinele Sephora de la 1 noiembrie 2015. Numarati zilele impreuna cu mine?

Pentru cine este pasionat de MUFE, am anunt foarte important: rezervati-va in jur de 150 de lei din bugetul de cumparaturi doar pentru aceasta paleta si go in Sephora! Am avut norocul sa primesc aceasta paleta in press kit-ul Sephora, la evenimentul in care am avut ocazia sa vad si toate noutatile de Craciun. Pentru ca inca nu va pot dezvalui tot, va spun doar ca aceasta paleta mi s-a parut a fi primul produs pe care l-as fi recomandat unei pasionate de machiaj: 8 nuante de fard de ochi, o nuanta de blush, un creion si un mascara, totul sub semnatura Make Up For Ever pe care nu cred ca mai trebuie sa o descriu.
Promit sa revin curand cu swatches, un look creat cu aceasta paleta, sa vedem cat de curajoasa o sa fiu si o sa va las si primele mele pareri.
Momentan va las cu poze introductive si cu planurile de pregatit cumparaturile de week-end si din noiembrie.