Unboxing Marionnaud

Cea mai recenta comanda de la Marionnaud m-a surprins placut si am zis sa va povestesc putin despre ea. In general urmaresc promotiile de tip Happy Hours pentru ca sunt cele mai bine gandite. V-am mai povestit si in trecut de alte comenzi similare si de fiecare data chiar promotiile au fost mai multe decat tentante. Ca sa va lamuresc un pic, Marionnaud face din cand in cand Happy Hours, promotii in care aveti ocazia sa primiti tot felul de cadouri destul de consistente, seturi de produse sau produse full size. Promotiile de acest gen sunt pe perioada limitata, uneori doar doua ore. Asa am avut ocazia ca pana acum sa primesc seturi Clarins sau mini parfumuri Givenchy. La aceasta comanda, promotia de tip Happy Hours a tinut doar doua ore si oferea posibilitatea de a primi un parfum Ungaro Fruit d’Amour Tourquoise de 30 de ml pentru orice fel de cumparaturi din marca Ungaro sau din alte marci, dar in acest ultim caz sa existe un prag minim de 199 de lei.

Mi-am cumparat parfumul Ungaro Fuit d’Amour Gold 30 de ml care in momentul comenzii costa doar 99 de lei, am mai platit transportul si practic toata comanda a fost cam 115 lei. Am primit parfumul cadou, dar surpriza mare a fost ca in cutie sa gasesc multe alte cadouri neasteptate: un mini parfum Aqua di Gioia de la Armani, 4 mostre de parfum, 3 mostre de skincare ( 2 de la Estee Lauder si una Marionnaud) si un voucher de 50 de lei pentru produse Givenchy. Foarte frumos ca 3 dintre cele 4 mostre de parfum erau tot Givenchy ca sa ma pot lamuri si mai bine asupra cumparaturilor urmatoare.

marionnaud.ro

Una peste alta, eu voi ramane sa urmaresc promotiile de tip Happy Hours pentru ca pana acum am avut mereu surprize placute. Mai nou imi place ca acel cadou oferit de Marionnaud in cadrul acestor promotii, apare mentionat din start pe comanda – ulterior si pe factura – asa ca din momentul comenzii sunteti sigure ca il primiti. Spun asta, pentru ca la inceputul acestor promotii era mereu incertitudinea daca ai reusit sa prinzi si produsul cadou. Totodata de ceva vreme exista si chat online pe magazinul online, asa ca pana la urma exista si o forma de comunicare mai rapida. Esantioane am primit mereu, cel putin 3, la fiecare comanda pe care am facut-o, indiferent de suma sau de continut.

Bon, eu mai sper sa prind promotii de tip Happy Hours si o sa va anunt mereu pe Facebook cand apare ceva foarte interesant. Voi ce ati cumparat pana acum de la Marionnaud? Ce oferte ati prins?