Luna Nina Ricci

Nina Ricci ne aduce din septembrie o noua tentatie, Luna. Luna este un parfum ce completeaza seria parfumurilor Nina Ricci a caror sticluta duce spre simbolul marului din Paradis, un simbol etern al seductiei si al jocului feminin. As mai spune eu ca finalul de an ne asteapta cu multe interpretari senzoriale mai intense si parca toate marile case ale industriei de lux vor sa forteze experimentele olfactive spre o zona intensa, orientala sau cu arome dulci.

Luna de la Nina Ricci este un parfum este un parfum floral indraznet si misterior, cum se anunta momentan pe Fragrantica si pe alte site-uri pe care pasionatii de parfumuri isi cauta informatiile. Notele de varf sunt fructe de padure, floare de portocal, notele de mijloc sunt caramel si imortele si baza este formata din vanilie si lemn de santal.

Printesa romantica si diafana este simbolizata de Nina, parfum lansat in 2006, iar Luna este o printesa moderna si indrazneata. Clipul va ajuta si mai bine sa intelegeti filozofia acestui nou parfum. Cele doua personaje sunt Frida Gustavsson care o intruchipeaza pe Nina si Jac Jacaciak este Luna. Pe modelele acestei campanii le surprindem cam in toata campania de comunicare a acestui nou parfum si este interesanta dualitate comunicarii. Nina Ricci face un rappel si catre atat de cunoscutul si iubitul parfum Nina si invita spre o noua experienta, Luna.

Luna a fost creat de doi parfumieri, Cristophe Raynaud si Marie Salamagne. Cristope Raynaud a mai creat printre altele si My Insolence de la Guerlain si La Nuit Tresor de la Lancome, iar Marie Salamagne a fost “the nose” pentru deja foarte notoriul parfum Alaia for women si pentru 3 variante de Aqua Allegoria de la Guerlain. Ambii parfumieri au o experienta mare si un palmares de invidiat, avand creatii si pe zona de nisa si pe parfumerie high end.

Luna pastreaza sticluta in forma de mar de la Nina, dar culoarea este albastra, este decorata cu frunze aurii si piele neagra in partea de sus a sticlei. Cutia este alba cu simbolul marului imprimat.

nina-luna-1 ninaricci-luna

Parfumul se va gasi in varianta EDT, 30, 50 si 80 de ml, cred si sper ca fi disponibil din septembrie si in parfumeriile de la noi. Pe Sephora.fr il gasiti deja la preturi incepand de la 39 de euro pentru 30 de ml.

Nu l-am mirosit inca, incerc doar sa mi-l imaginez plecand de la Nina, recunosc ca abia astept sa il incerc. Am urmarit cu interes lansarea la nivel international si doar am cules impresii de pe blogurile internationale.