Fragonard in Micul Paris

Fragonard era si este un nume de parfum care mi se tot repeta in minte, pe lista de parfumuri programate pentru a intra in colectia mea si care ma tot bantuie. Spun asta pentru ca dupa ce am testat produsele in magazinele Beautik, mi-am dat seama ca ar trebui sa merg sa vad magazinul din Grasse.


Surpriza: in Bucuresti avem magazin Fragonard 100% si atmosfera este de vis, oferta comerciala este exact ca in magazinele din Franta, adica beneficiem de aceleasi preturi ( parfumurile se incadreaza cam sub 200 de ron si chiar sub 100 de ron). Si beneficiem si de un colt de paradis recreat de cei care au avut ideea geniala de a deschide acest magazin in Bucuresti.

Va las cu poze, cu film si va invit sa mergeti sa vedeti magazinul. Doar ca sa vedeti ca exista un magazin de parfumuri asa cum ati visat si unde o sa testati parfumuri care va duc cu mintea la flori de camp, mandarini, iasomie, dupa-amieze lenese in iarba si tot asa.

Multumesc Madalinei de la magazinul acesta minunat pentru rabdare, pentru povesti si pentru ca m-a facut sa ma simt intr-un mic paradis pentru cateva zeci de minute.

Magazinul se afla pe Splaiul Independentei nr 86, in zona Unirii. Detalii gasiti pe pagina lor de Facebook.
Parfumurile se pot comanda si online.