MontBlanc, Lady Emblem, Eau de Parfum, parfumul cu straluciri de diamant

O invitatia la un atelier despre parfumuri inainte de Craciun, la Debehnams, mi-a prilejuit si intalnirea cu un parfum nou si pe care l-am placut din prima clipa si dintre multele parfumuri prezentate. Lady Emblem de la Montblanc, un parfum oarecum atemporal si cu o luminozitate aparte si a sticlei, precum si a aromelor, m-a surprins si m-a bucurat in acelasi timp, am descoperit un parfum care cu certitudine trebuie sa ajunga si in colectia mea.

#montblanc #ladyemblem #parfum

A photo posted by Ana-Maria Tatucu (@beautybarometer) on

Montblanc este un brand pe care cunoscatorii de bijuterii sau de accesorii de lux il aleg de foarte multe ori, documente istorice importante au fost semnate de stilouri Montblanc si istoria culturii in sine este marcata de instrumentele de scris Montblanc.

beautybarometer-debenhamsplaza-eventorbico-parfumuri-2016 orbico-parfumuri-noutati-debenhamsplaza-eventbloggeridecembrie2015

Parfumul Lady Emblem pleaca de la ideea unui diamant unic si patentat de Montblanc. In 2006, casa Montblanc a implinit 100 de ani si in cinstea acestei aniversari a fost lansat diamantul Montblanc. Proiectat in forma de emblema a Casei, a carei forma evoca piscurile acoperite de zapada din cele sase vai glaciare ale Montblanc-ului, diamantul Montblanc este rezultatul patentat al expertizei incredibil de tehnice: patruzeci și trei de fațete, centrul  și coroana, spre deosebire de orice altul din lume și o linie perfectata creaza o prisma intr-o gama amețitoare de culori.

12473754_824705010986146_2643443521345988288_o

Plecand de la ideea de fatetat si stralucire, creatorii parfumului Lady Emblem, Dominique Ropion și Nicolas Beaulieu, au creat un parfum atemporal, au mizat pe stralucire, dar si pe puritate, esenta unui diamant.

Trandafirul este inima acestui parfum, iar esenta a fost obtinuta printr-o distilare destul de sofisticata.

Nota sake, care a fost inventata de doi arfumieri, are prospetimea, luminozitaea spiritului cristalin. Exista un indiciu usor metalic de litchi și plante. Japonezii numesc acest indiciu  “Nihonshu”.

De la prima incercare, acest parfum mi s-a parut extrem de feminin, delicat si totusi remarcabil. Aveam in fata o gramada de noutati in materie de parfumerie, totusi am revenit asupra lui si am plecat cu incheietura mainii marcata de Lady Emblem. Mi-a placut persistenta, cu adevarat de nivelul unei Eau de Parfum de o calitate deosebita.

Sticla parfumului mi-a placut si mi s-a parut ca iese complet din peisajul actual al lansarilor in materie de parfum. Sticla este practic oglindirea diamantului Montblanc, incoronata de aur roz si cu o stralucire ce o face sa fie un element de mare eleganta pe masuta de toaleta a oricarei femei care va purta acest parfum.

Parfumul poate fi gasit in majoritatea parfumeriilor, preturile recomandate sunt:

mont-blanc-myemblem-parfm-ianuarie2016

Montblanc, Lady Emblem, EDP, 30 ml , 183 lei

Montblanc, Lady Emblem, EDP, 50ml, 306 lei

Montblanc, Lady Emblem, EDP, 75ml, 400 lei

Montblanc, Lady Emblem, EDP, 50ml + Body Lotion 100ml, set cadou, 306 lei

Am lasat in pomul de Craciun din Debenhams Plaza nu doar un simplu glob decorat cu numele blogului meu, ci si cu dorinta ca 2016 sa fie un an al descoperirilor olfactive de exceptie.

beautybarometer-glob-debenhamsplaza-decembrie2015