Xerolys 5, cadoul de Mos Craciun pentru o piele uscata

Cand incep sa apara primii fulgi de nea, avem reactia aceea de bucurie, ne gandim ca totusi Mos Craciun isi va gasi timp sa opreasca sania si in fata casei noastre. Sunt totusi si persoane care ofteaza cu putina ingrijorare cand vad zapada, pentru ca nici manusile sau hainele groase par sa nu mai faca fata si pielea incepe sa devina ceva mai suparata. Xerolys 5 a fost o descoperire in acest an pentru mine si m-am bucurat de efectele ei in special in perioada de primavara-vara, eu fiind mai reactiva la schimbarile de temperatura cu plus. Crema de corp Xerolys 5 mi-a servit intr-o perioada si de demachiant, si de hidratant corporal si chiar ca si crema pentru fata. Totodata, nu am folosit-o doar eu, a devenit oarecum crema de familie in perioada de trecere intre anotimpuri. Evident pisica noastra nu a acceptat sa fie data cu crema, desi juniorul familiei i-a explicat cat de bun este un masaj al picioruselor cu aceasta crema.

xerolys5-review-cremapieleuscata-magnifqueskin-adpharma-beautybarometer-decembrie2015 (13)

Xerolys 5 are  5% uree in ingrediente si ureea este un ingredient de baza in toate produsele destinate pielii cu tendinta accentuata de uscare.

Un alt lucru care m-a facut sa inteleg ca intr-adevar crema aceasta a fost gandita pentru pielea cu sensibilitati diverse, manifestate prin supra-uscare, este durata de valabilitate de doar 3 luni din momentul in care este deschisa. Am terminat doua flacoane de Xerolys in acest an si confirm ca dupa trecerea celor 3 luni, crema incepe sa isi modifice textura si mirosul, deci conservantii exista, dar mult mai putini si ingredientele acelea bune sunt ceva mai multe. Pentru mine acest lucru este un pic mai linistitor. Nu stiu chimie si chestii stiintifice, insa si pentru alimentele cumparate din comert eu aplic acelasi test. Cu iaurturile ma mai joc si observ daca intr-adevar dupa termenul de garantie mai raman comestibile. Elimin imediat din obiceiul de cumparare acele iaurturi care si la 3-4 zile dupa data de expirare miros si arata bine, inseamna ca acolo nu a fost doar pasteurizare, au mai fost niste conservanti in plus.

xerolys5-review-cremapieleuscata-magnifqueskin-adpharma-beautybarometer-decembrie2015 (9)xerolys5-review-cremapieleuscata-magnifqueskin-adpharma-beautybarometer-decembrie2015 (15)

Detalii mai multe despre produsele Xerolys 5, si nu numai, gasiti pe site-ul Magnifique Skin, ca tot acolo ma duc si eu sa citesc. In aceasta perioada, in farmacii , gasiti pachetul cadou din imagine, care contine lotiunea de corp si crema de fata Xerolys 5, la preturi ce variaza intre 36 de lei ( Farmacia Tei) si 55 de lei, alte farmacii. Fie ca vi-l luati pentru voi, fie pentru cineva drag, Xerolys 5 e crema aceea buna de tinut in casa si de folosit cand fie gerul ne-a cam dat peste cap, fie ca vrem ca in perioada de Sarbatori sa oferim pielii o relaxare completa. Eu am folosit lotiunea de corp si pentru demachiere, practic Xerolys 5 in formatul de lotiune este si pentru ten si pentru corp. Pachetul acesta cadou mi se pare avantajos si ca pret, si ca prezentare, deja pentru cutiuta in sine am planuri, o sa ma ajute sa depozitez niste rujuri sau niste pensule.

Voi ati folosit pana acum produse Xerolys?