Elizabeth Arden Advanced Ceramide Capsules, noua formula

Elizabeth Arden Advanced Ceramide Capsules, in noua formula, sunt deja disponibile in parfumerii. Tinand cont ca am folosit in reprize repetate si capsulele in formula anterioara, inclusiv pe cele pentru ochi, am zis sa va spun putin ce aduce cele noi.

In primul rand, am apreciat de la inceput formatul optim in care vine acest ser, capsula cu doza unica, ce asigura nu doar o igiena perfecta, ci si pastrarea substantelor active in cea mai buna stare. Noua formula s-a simtit ceva mai usoara decat serul precedent. Confortul pielii este in continuare acelasi si placerea aplicarii de asemenea. Fata de formula precedenta, tot asa mi se pare ca serul intra mai repede in piele.

Daca e sa vorbim strict de fapte, o sa va spun lucrurile transmise de specialistii Elizabeth Arden.

Noua formula a capsulelor contine Triplul Complex de Ceramide, fiind compus din ceramide de tip 1,3 si 6. Imbunatatirea fata de cealalta formula este data de adaugarea ceramidelor de tip 3 si a mai multora de tip 1. Acestea din urma fortifica oferind fermitate pielii, ceramidele de tip 3 actioneaza ca un magnet asupra hidratarii, iar cele de tip 6 ajuta la exfolierea naturala a pielii.
In plus mai avem prezente Extractul de Fenicul marin, Uleiul de Tsubaki, Colesterol, o cantitate mai mare de acizi grasi esentiali si derivati ai vitaminei A.
Extractul de fenicul marin imbunatateste reinnoirea celulor de la suprafata pielii, de asemenea contine proprietati antioxidante care lupta impotriva radicalilor liberi ce duc la deteriorarea pielii si la aparitia prematura a semnelor imbatranirii pielii.

Uleiul de Tsubaki contine o concentratie mare de Omega 6 si 9 care ajuta la nutritia si protejarea pielii. Acesta imbunatateste productia naturala de colagen diminuand liniile fine si ridurile.

Voi continua sa le folosesc si o sa va mai spun despre aceste capsule. De cand am descoperit aceste capsule, in forma precedenta, mi s-au parut mereu o varianta foarte buna de a trata pielea si revin mereu in rutina mea. Si repet ce va spun mereu, cosmeticele nu doar ca nu fac minuni, insa nu fac nici minimum de treaba daca nu le integram intr-o rutina de ingijire a tenului dublata de un regim de viata echilibrat.

Pretul acestui produs este 183 de ron pentru setul de 30 de capsule.

Voi ati folosit pana acum capsule cu ceramide de la Elizabeth Arden?

PS/ Press sample