Sephora news, ingrijirea tenului cu trandafiri

Va aratam si pe blog, si pe Youtube, dar si pe Instagram cat de bine a fost gandita noua serie de produse dedicate ingrijirii tenului de la Sephora. Mi-a placut de la prima incercare tot ce este pe baza de extract de trandafir sau apa de trandafir. Pana si servetelele demachiante imi plac, sunt cele mai fine incercate pana acum. Parfumul discret de apa de trandafiri imi place maxim, eu folosesc mereu si apa florala de acest gen, asa ca se completeaza perfect peisajul meu cu trandafiri.

Sephora, gama de ingrijire a tenului cu trandafiri

Sephora Cleansing Wipes, adica servetele demachiante, asa cum v-am spus, delicate si cu aroma de apa de trandafiri ( 27 de lei)

Sephora Micellar Cleanser, un lapte demachiant micelar, un produs fluid, usor de folosit, il aplicati pe discheta si il folositi ca si o solutie micelara. Ce are in plus fata de o micelara clasica este partea de hidratare si de blandete. (23 de lei)

Sephora Face Paper Mask este una dintre mastile mele preferate. Masca este impregnata cu un gel crema, este foarte hidratanta. Dupa ce o indepartati de pe ten, o sa vedeti si efectul de luminozitate. ( 18 lei)

Sephora Lip Mask v-as recomanda-o dupa o zi in care ati purtat ruj rezistent sau matifiant, reface hidratarea buzelor si calmeaza. (11 lei)

Sephora Cleansing Cream este in top preferinte, imi plac produsele de demachiere mai onctuoase. Aceasta crema se aplica pe ten, se maseaza usor si apoi se sterge cu o discheta un pic umezita. Merge foarte bine si pentru demachierea ochilor. O recomand si doamnelor mai de varsta mea, pentru ca un ten matur chiar are nevoie de o demachiere mai delicata. ( 27 de lei)

Sephora Lip Balm cu trandafir aduce stralucire si hidratare ( 23 de lei).

Per total cu mai putin de 150 de lei aveti un set de produse de ingrijire care va ajuta sa va urmati o rutina echilibrata pentru partea de curatare si tratament a tenului.

Vestea buna si pentru cei care nu aveti Sephora in apropiere sau in orasul vostru, puteti sa comandati produsele in parfumeria online.