PriceBarometer – ce parfumuri gasim sub 50 de lei si sub 100 de lei

Nu am mai scris de multa vreme pe tema PriceBarometer. dar cred ca este vremea, e o perioada cand vrem sa facem multe lucruri cu bani putini si e mai bine sa facem niste calcule inainte. Iar un parfum parca tot ne-am lua vara asta, nu-i asa?

Hai sa vedem ce parfumuri gasim sub 100 de lei:

– un parfum unisex Bulgari The Rouge, mie mi se pare totusi cam diafan, insa e facut sa fie unisex, nu prea se potriveste unui barbat de 1.80 si 90 de kilograme , dar merge cuiva mai tanar si zvelt…ia pentru fete e foarte ok. Se gaseste pe Notino.ro la 50 de ml, EDC, la 74 de lei.

– un parfum de vara prin excelenta, Green Tea de la Elisabeth Arden, puteti sa il folositi si daca mergeti la birou, si la plaja si la doctor :D. Il gasiti pe Cosmetice.CO ca si EDT la 100 de ml cu 69 de lei.


– un parfum foarte citadin si elegant, tot de la Elisabeth Arden , 5th Avenue…eu m-am plimbat pe 5th Avenue si pot confirma ca acest parfum ca are ceva din nota aia specifica a marilor orase, simti ca un pic din New York se ascunde in acest parfum. Imi aduce aminte de doamnele imbracate la super 4 ace, cu jacheta de blana si cu piciorul gol in sandale cu toc subtire si de minim 10 cm ( desi afara erau 5 grade)  sau cu un costum impecabil si neaparat cu o servieta Louis Vuitton vizibil uzata de atata folosire….si totusi unele din ele coborau asa imbracate la metrou…. So, acest parfum la 30 de ml EDP il gasiti pe Cosmetice.CO la 65 de lei.

Sub 50 de lei gasim parfumuri in format mic ( daca vrem calitate), dar…se gaseste, asta e o veste buna pentru pasionatele de parfumuri si nu numai:

Rumeur de la Lanvin la doar 5 ml, format travel asadar, la doar 25 de lei pe Notino.ro . Va ajunge sa va dati cam de 4-5 ori, ajunge pe un week-end si e un parfum foarte misterios, feminin.
( ca idee pe Aoro mai gasiti si alte parfumuri in format de 5 ml si…totusi…e vorba de parfumuri de mare calitate si pe care pana va hotarati sa dati pretul unui sticle de 30ml si 50 de ml, merita sa le aveti si in format de 5 ml)

ESSENCE LIKE A DAY IN THE SUMMER RAIN EDTV 10 ml pe Cosmetice.Co la doar 15 lei, am si scris despre el ca e un parfum de vara, placut, amestec de miros de iarba taiata cu miros de ploaie de vara.

de la Essence gasiti parfumuri de 10 ml la acest pret de 15 lei , tot pe Cosmetice.Co si va puteti alege ce “simtiti” ca e pentru voi. La  50 de ml costa 35 de lei.
– tot pe Cosmetice.co gasiti Elisabeth Arden Green Tea la 30 de ml la 39 de lei, este atat de mic si practic ambalajul, incat se poate strecura si intr-un clucth sau intr-o poseta cat un portofel :).

Asadar, putem sa ne facem un mic capriciu fara sa falimentam bugetul familiei :).