Guerlain Spring Glow 2016

Guerlain Spring Glow 2016, este noua colectie de machiaj Guerlain. Așa cum ne-a obisnuit, Olivier Echaudemaison, directorul de creatie Guerlain, epateaza și de data aceasta, mizand pe bucuria ce o emana culorile și alchimia luminilor, toate acestea, pentru a celebra femeia care are puterea de a se reinventa în fiecare zi reușind să surprindă iar și iar. Guerlain Spring Glow se incadreaza in trendul de machiaj natural si luminos pe care chiar il asteptam cu interes. Interpretarea Guerlain pentru un machiaj plin de lumina si “glow” mi se pare foarte interesanta si abia astept sa vad si produsele.

guerlain-springglow2016

Guerlain, Spring Glow 2016

Noua colectie de machiaj Guerlain inseamna o explozie de lumină roz pentru un efect de prospețime, o sclipire de perle și o atingere subtilă de KISSKISS pentru un zâmbet ce fură priviri.

Colectia este formata din Meteorites Primer, Rose aux Joues intr-un nou format numit “Smile”, faimosul ruj KissKiss in doua nuante noi, 371 Darling Baby și 372 All about pink si Ecrin 1 Couler “Enjoy”. 5 nuante pentru Le Crayon Yeux, negru, maro, albastru, khaki, mov, te vor ajuta sa desavarsesti machiajul de primavara in viziunea Guerlain.

guerlain-springglow-2016-meteorites-beautybarometer

Guerlain Meteorites Primer 

Acest mix de perle magiciene relevă lumina invizibilă pentru a scălda pielea în strălucirea cea mai pură.

Verde pentru estomparea zonelor de roșeată

Auriu pentru uniformizare și plus de luminozitate

Roz pentru improspătare

guerlain-springlow-2016-beautybarometer (2)

Secretul Guerlain: aplică un strop de Meteorites Primer înainte de ritualul zilnic de înfrumusețare pentru o rezistență a machiajului pe tot parcursul zilei.

Secretul formulei: micro-sfere de polimeri care încapsulează pudră de diamant, având rolul de a reflecta lumina naturală și estompa micile imperfecțiuni ale tenului.

guerlain-roseauxjoues-smile-spirngglow2016 ecrin1couleurenjoyrguerlain

Guerlain,Rose aux Joues, Smile

Pentru a te bucura într-adevăr de primăvară și zilele însorite ale acesteia, folosește “smile” , noul blush duo într-un ambalaj de colecție.

Secretul Guerlain: pentru pomeți trandafirii folosește ambele nuanțe, iar in plus poti aplica jumătatea de roz pal pe pleoapa superioară a ochiului.

Guerlain Ecrin 1 Couleur: Ambalaj de colecție pentru a celebra noul sezon de primăvară. “Enjoy” te încânta cu o singură nuanța pentru a ilumina pleoapa, iar textura mătăsoasă aderă perfect pe piele având un finish ușor satinat.

Guerlain KissKiss

Guerlainkisskiss guerlainkisskisslipstick

Cele doua nuante de ruj Guerlain KissKiss, 371 Darling Baby și 372 All about pink, completeaza colectia de primavara si se armonizeaza cu nuanta blush-ului Smile.

Guerlain Le Crayon Yeux prezinta ca si noutate cu un aplicator special la capat care permite estomparea machiajului. Textura este cremoasa si rezistenta.

guerlain-crayonyeux2016

Produsele vor fi disponibile in parfumerii incepand cu 1 februarie 2016.

Preturi aproximative in magazine:

Meteorites base 320 lei

Blush Smile 295 lei

Ecrin 1 Couleur 174 lei

Le Crayon yeux 135 lei

KISSKISS ruj 191 lei

Ce produs din noua colectie Guerlain Spring Glow va tenteaza mai mult?

Sursa informatii si poze: comunicat de presa Guerlain