My Burberry Black, Eau de Parfum, review

Burberry lanseaza My Burberry Black, un nou capitol al povestii parfumurilor cu acelasi nume. Este un nou parfum vibrant ce capteaza intreaga esenta a iconicului trandafir. Vi-l anuntat ca pe un parfum magnetic. Dupa ce il pulverizezi iti tot vine sa il reaplici. Desi printre note nu apare nimic legat de ciocolata, eu simt si ceva de genul boabe de cacao sau ciocolata. Parfumul are ceva note delicioase.  Nectarul de piersici si trandafirul creeaza un cocktail de arome ce duc un pic si catre o zona gurmanda.

Reinterpretarea My Burberry

Reinterpretare oriental florala a renumitului parfumier Francis Kurkdjian și Christopher Bailey , parfumul este inspirat de iconicul trench negru Burberry si de esenta trandafirului.  Noul parfum capteaza aroma unei gradini londoneze la caderea noptii.

Dulce si captivant, o fuziune misterioasa si atragatoare a florii de iasomie scaldata in soare, cu nectar de piersici si trandafir dulce. Cel de-al treilea capitol al povestii este un parfum vibrant ce scoate in evidenta iconicul trandafir, asemanator cu intoarcerea intr-o gradina londoneza atunci cand amurgul serii se transforma in noaptea calda si cuceritoare.

myburberryblack-notes-beautybarometer-octombrie2016

Trench-ul negru, fashion icon londonez

Feerica si misterioasa, sticla de culoarea chihlimbarului este finisata printr-o fundita de gabardine neagra, legata manual, deasupra careia se aseaza maiestous capacul negru ce evoca imaginea nasturelui trenchului negru iconic Burberry. Trench-ul, o piesa atat de necesara si de versatila, ramane mereu un punct de plecare pentru seria acestor parfumuri. In fiecare sezon el revine in diverse culori si nuante, esenta ramanand mereu identica. Simplitate, eleganta, grija la detaliu. Cu prim scop in a fi o haina pentru ofiterii englezi, a devenit un element obligatoriu pentru garderoba unui londonez. De aici pana la a deveni un simbol universal a fost foarte putin.

Noul parfum

Noul parfum din seria My Burberry se gaseste deja in parfumerii, la 30, 50 si 90 de ml, cu preturi incepand de la 322 de lei. Il puteti gasi online la Marionnaud.

myburberryblack-2016 myburberryblack-edp-review-beautybarometer2016 myburberry-black-parfum-beautybarometer2016

myburberryblack-perfumebox-beautybarometer2016

burberry-prorsum-black-sateen-trench-coat-black-product-1-2495263-487404840