Stella Pop, noul parfum Stella McCartney, exclusivitate Marionnaud

Stella McCartney este un nou brand de parfumerie sosit in exclusivitate in parfumeriile Marionnaud.

Fashion si parfum

Stella McCartney, fiica lui Paul McCartney, creaza propriul brand de fashion in 2001, iar in 2012 castiga premiul pentru cel mai bun Designer. Creatiile acestui brand de lux se adreseaza femeilor cu un look modern, trendy.
Povestea brandului de parfumerie STELLA se dezvolta in jurul trandafirului, un puternic motiv feminin – privind aceasta floare intrun mod nou , mai creativ.
“Imaginati-va o floare luxoasa , cu impact , si extrem de frumoasa –petalele cad doar la o simpla atingere. Mi-ar placea sa pastrez aceasta frumusete fragila, acest moment al perfectiunii intr-un parfum .”

Stella Pop, reinterpetarea tuberozei

POP este un parfum luminos, modern si ireverențios. Avand o aroma unica, acesta combina floarea vibranta de tuberoza cu lemnul de santal, evocand noua generatie Stella MC. Pafumul este lansat in 2016.
POP reinterpreteaza tuberoza, aleasa pentru aroma ei indrazneata, iconica, , prin accentuarea luminozitatii acesteia. Aceasta noua vibratie dobandita este echilibrata cu ajutorul lemnului de santal; combinația neașteptată a notelor florale și lemnoase care dau nastere unui parfum incontestabil feminin, care face o declarație, fără a fi insa copleșitor.

Clipul campaniei de promovare:

Unde, cum si cat

Parfumul se gaseste in Romania in exclusivitate in parfumeriile Marionnaud, alaturi de alte parfumuri Stella McCartney, Stella EDP si EDT. Stella Pop este in format EDP, 30, 50 si 100 de ml si pretul incepe undeva in jur de 200 de lei/50 USD. Sticluta are ca si punct de atractie acel capacel rotund, roz. In rest, o sticla simpla. Prima impresie a mea: un parfum floral placut, feminin, persistent. Mi-a placut cum s-a pastrat pe mana dupa ce l-am incercat.

stella-mccartney-pop-edp-beautybarometer2016-1 stella-mccartney-pop-edp-beautybarometer2016-2 stella-mccartney-pop-edp-beautybarometer2016-3 stella-mccartney-pop-edp-beautybarometer2016-4