Armani Si Intense, varianta 2021

Armani Si Intense, curriculum si variante

Armani Si Intense varianta 2021 este o reluare a unui flanker al lui Si de la Giorgio Armani. Si ramane un parfum foarte apreciat, un parfum ce ce apropie de titulatura de iconic.

Si a fost initial lansat in 2013, ca un ciprat fructat creatie a lui Christine Nagel, urmand ca in 2014 sa apara flankerul intense intr-o sticulta neagra, creatie a lui Julie Masse. Ideea parfumului Si a fost combinatia de afine si vanilie. Linia lui Si a devenit apoi destul de prolifica si de-a lungul anilor diversele flankere au animat nasul celor indragostite de acest parfum.

Si Armani Intense 2021, noua creatie Julie Masse

Si Armani Intense lansat in 2021 merge mai putin pe linia ciprata, ducandu-se spre o zona ambrata resimtita practic ca o tusa mai dulce. Tot Julie Masse este creatoarea. Astfel ca diferenta fata de acelasi Si Intense de acum 7 ani consta in dulceata, daca pot spune astfel. Noul Si Intense este mai dulce, migreaza spre zona de gurmand mai insufletit fiind poate de un alt acord cu afine, mai degraba siropos. Poate si notele de trandafir turcesc il indulcesc mai mult. In fine, nu veti regasi o ambra mai aspra, ci un ambroxan ce duce bine spre dulce probabil in combinatie cu multe alte note ce sunt date publicitatii cum este si firesc.

Daca il ai in colectie si pe Si Intense anterior, vei diferentia sticlutele usor. Editia din 2021 Si Intense fiind complet neagra si opaca. Acum sticla este transparenta, insa lasa sa se vada un lichid ce duce cu gandul poate spre un sirop concentrat si dulce.

Armani Si, alte recomandari

Asa cum spuneam mai sus linia olfactiva Armani Si a fost prolifica de-a lungul anilor venind cu mai multe flankere si editii limitate. Sticlutele au ramas in registrul cromatic tipic stilului Armani, alternand sticle cu tenta ivorie, apoi negru si apoi rosu.

Seria Si Passione se duce mai mult in zona florala, recunosc ca din punctul meu de vedere este cea mai generica. Poate fi purtata cu usurinta si mi se pare seria cea mai comerciala.

Daca Si sau Si Intense sunt usor de recunoscut, Si Passione mi se pare ca se poate confunda mai usor in peisajul de parfumuri florale mainstream. Totodata Si Passione as spune ca e genul de parfum foarte indicat de zi, fara risc de a deveni deranjant, este un parfum de birou, de mers la facultate sau la liceu deopotriva, dedicat si celor ce doresc o aroma relaxata si florala cuminte.

Pe Notino profitati si de ofertele la seria Si in set cadou. Seturile cadou va permit sa va bucurati si de extensia de gama, gel de dus sau lotiune de corp.

Notino Black Friday incepe pe 8 noiembrie si este o ocazie buna sa va completati garderoba de parfumuri poate cu un nou Si Armani.

Care este preferatul tau din seria Armani Si?