Beauty Made to Give Douglas

Beauty Made to Give Douglas, frumusetea care aduce speranta

Anul trecut, tot pe vremea aceasta, va scriam despre o campanie Douglas cu scop umanitar. Si scriam si acum doi ani despre acest lucru. Intotdeauna am apreciat lucrurile din seria actelor de caritate facute cu simt practic. O companie care aduce frumusete femeilor, poate sa isi vada de business, dar sa faca si ceva pentru cei mai putin norocosi. Imi amintesc un discurs foarte intelept pe tema campaniilor de responsabilitate sociala ( CSR) si care mentiona faptul ca primul act de responsabilitate al unei companii fata de societate este sa desfasoare o activitate care sa aduca profit, multumire angajatilor si apoi pe baza aceasta pozitiva poti face enorm de multe lucruri cu scop caritabil. Cum se spune pe la noi, dar din dar se face Rai.

Revenind acum la lucruri concrete, as vrea sa va spun pe scurt cum ati putea combina utilul cu un gest caritabil. Cadourile de Craciun sunt o bucurie si cred ca orice femeie, oricate produse de make-up ar avea, s-ar bucura ca si un copil sa primeasca o trusa completa de machiaj. Cumparand Douglas Rising Star Palette automat 10 lei vor fi donati in campania „Beauty Made to Give” .

Va voi lasa cu textul oficial pentru ca e mai bine sa vedeti detaliile campaniei.

Beauty Made to Give Douglas, detalii campanie

Douglas România lansează campania anuală de strângere de fonduri „Beauty Made to Give” începând cu 24 noiembrie 2017. Anul acesta, beneficiarul campaniei este Fundația HOSPICE Casa Speranței, iar fondurile vor fi direcționate către tratamentul copiilor și adulţilor cu boli incurabile, pacienți ai HOSPICE Casa Speranței. Astfel, pentru fiecare produs de machiaj Douglas Star Palette achiziționat din rețeaua de magazine și online, în perioada 24 noiembrie – 24 decembrie 2017, Douglas se angajează să ofere 10 lei Fundației HOSPICE, în limita sumei de 40.000 de lei.

„Beauty Made to Give este o campanie de suflet pe care o lansam anual cu prilejul sărbătorilor de iarna pentru a susține cauzele care sprijină copiii cu boli oncologice. Anul acesta am ales să direcționăm fondurile către Fundația HOSPICE Casa Speranței și o cauză extrem de sensibilă, îngrijirea paliativă a pacienților copii și adulți cu boli incurabile ”, a declarat Lavinia Ivas, Country Manager Douglas România.

Îngrijirea paliativă are ca scop îmbunătățirea calității vieții pacienților cu boli incurabile și familiilor acestora, prin îngrijire medicală pentru pacient, sprijin social și consiliere psiho-emoțională și spirituală pentru pacient și aparținători. Pacienții HOSPICE sunt persoane cu boli incurabile: adulţi cu diagnostice oncologice şi copii cu prognostic limitat de viaţă (indiferent că vorbim de boli limitatoare sau amenințătoare de viață), iar fundaţia își desfășoară activitatea în unitățile medicale din Brașov, din București, în Zărnești și Făgăraș, iar în prezent construiește un nou centru socio-medical la Adunații-Copăceni, lângă București, centru destinat exclusiv copiilor afectați de boli limitatoare de viață și familiilor lor.

Celor peste 22.000 de pacienți care au primit ajutorul fundației în cei 25 de ani de existență aniversați în 2017 li se adaugă mii de cadre medicale și asistente care au fost instruite de către HOSPICE pentru a fi calificate în oferirea îngrijirii paliative, specialiști din România și 17 țări din regiune, lucru care a dus la câștigarea statutului de Centru de Excelență Regional în educația pentru dezvoltarea îngrijirilor paliative.

“De 25 de ani, întregul sprijin al fundației este oferit gratuit și necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. Mulți dintre copiii și adulții aflați în îngrijirea fundației nu își mai pot imagina acum lupta cu boala fără ajutorul celor care le-au atins, mângâiat și pansat sufletele. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că atunci când se aude formularea “ne pare rău, nu se mai poate face nimic” mai sunt încă multe lucruri care se pot face. La HOSPICE credem în redarea valorii fiecărei clipe de viață și mulțumim tuturor celor care ne susțin în acest demers, mulțumim Douglas pentru înțelegerea și susținerea cauzei noastre.”, afirmă Mirela Nemţanu, Director Executiv HOSPICE Casa Speranţei.

Viziunea HOSPICE Casa Speranței este ca în România toți pacienții cu boli incurabile să beneficieze de servicii adecvate de îngrijire paliativă, la momentul potrivit, pentru a trăi cu demnitate fiecare clipă, alături de cei dragi lor.

Douglas Rising Star, partea si mai colorata a campaniei Beauty Made to Give

Cateva detalii si despre paleta.

Douglas Rising Star Palette este disponibila in toate parfumeriile Douglas din Romania si in magazinul  online aici.

Cele 5 aripi inferioare ale paletei contin cate 5 armonii diferite de farduri de pleoape pentru obtinerea unor lookuri diferite, de la nude la smoky intens. Pe aripile superioare ale paletei sunt situate celelalte produse necesare completarii lookului. Pentru fata sunt 4 nuante de corector, 3 bronzere, 4 farduri de obraz si un luminator, iar pentru buze exista o multitudine de nuante de ruj. Nu am uitat de sprancene, in paleta existand 3 culori pentru sculptarea si conturarea acestora. La final, Rising Star Palette ascunde un truc magic – prin rotirea partii superioare sunt dezvaluite alte 6 nuante de ruj, 3 accesorii de machiaj, 1 mascara si 1 creion dermatograf. Pretul paletei este de 125 lei.

Mai multe poze cu paleta aveti mai jos: