Marionnaud Paris, Summer 2015

Photo by Stephanine.co

Marionnaud Paris anunta o atmosfera rafinata si cu chiz parizian pentru aceasta vara, iar evenimentul recent prin care am facut cunostinta cu toate noutatile a fost la inaltime si la propriu si la figurat. Echipa Marionnaud Paris ne-a trecut prin tot felul de probe senzoriale, sa zic asa, de la locul evenimentului, Sole Events, restaurant aflat la etajul 15, trecand prin sedinta foto de pe heliport si pana la spectacolul superb de baloane de sapun prezentat de Claudia Stroe. Selectia de produse imi arata clar prin ce se diferentiaza Marionnaud Paris in peisajul parfumeriilor din Romania: rafinament, o viziune holistica asupra frumusetii si o atitudine chic.

Claudia Stroe, Bubble artist

Am ramas mult in jurul produselor destinate ingrijirii corpului din gama Marionnaud, am mai primit deja o crema de corp acum o luna cred si de atunci am ramas fermecata de aroma si de textura. Ca sa nu mai zic ca ambalajele imi sugereaza acel stil de decorare simplu si bine marcat al designului interior francez modern.

Marionnaud Paris, gama de ingrijire corp

O fata tare frumoasa pe care o puteti intalni la magazinul Marionnaud din Orhideea mi-a spus direct de cand m-am apropiat de produsele Di Palomo “Am un parfum care sigur o sa iti placa” si asa este, de asemenea este adevarat ca i-am uitat numele domnisoarei, dar cat de curand o sa ajung din nou in magazin si o voi intreba din nou.

Toate fetele de la Marionnaud sunt mereu machiate impecabil si frumoase intr-un sens stilat, eu ador sa stau de vorba cu ele, toate consultantele de frumusete din magazinele Marionnaud mi-a dat cel putin de fiecare data un pont bun la cumparaturi. Dar sa revin, in gama Di Palomo, seria Fig and Grape este pur si simplu naucitoare de fresh si de senzuala in acelasi timp, mi-a ramas gandul la acest parfum foarte intens, ca sa nu va mai spun ca exista si ulei de corp, crema de corp cu aceasta aroma de strugure si smochina.

Daca m-ar intreba insa acum cineva ce as cumpara prima data dintre noutatile Marionnaud Paris pentru aceasta vara, as spune clar: o crema Euphoria a marcii Mastic Spa. Sa va spun de ce, acest extract pretios de mastic este recunoscut inca din vechime pentru capacitati de vindecare , Hippocrate il recomanda pentru probleme digestive inca din Antichitate. Gama Mastic foloseste acest mastic unic din Grecia, spun asta pentru ca din pacate pe piata de ingrediente cosmetice au circulat tot felul de extracte de mastic false. Vorbim de masticul obtinut din arborele de mastic din insula Chios, specie unica in lume. In Evul Mediu acest extract de mastic, aceasta rasina vegetala, era considerata un dar de pret, sultanii si nobilii o foloseau sa isi albeasca dintii si sa se fereasca de boli. Studiile care se fac recent scot mereu la iveala calitati noi ale masticului, un extract cu o putere antioxidativa mare. Ador la aceasta crema ca vine ambalata intr-o cutiuta de lemn. Toata gama Mastic Spa are un farmec aparte pentru mine, fiecare produs ascunde o mica istorie si miroase delicios, dar nu intens. Produsele au un miros mai degraba natural-medicinal, ca sa zic asa, dar exprima exact continul lor: ingrediente gandite pentru a te relaxa si a te face sa te simti bine.

Ca sa va pregatesc de shopping, va las si cateva preturi ca sa va puteti face o idee si la capitolul buget:

Mastic Crema Spa Euphoria, 126 de lei
Marionnaud, Crema de dus, 36 de lei
Marionnaud, gel de dus, 42 de lei
Marionnad, lapte demachiant, 46 de lei
Pentru gama Di Palomo, am fost informata la eveniment ca pretul parfumului va fi undeva in jur de 100 de lei si cremele de corp si gelurile de dus undeva in jurul valorilor 30-40 de lei. Sunt produse intens parfumate si va recomand sa le testati in parfumeriile Marionnaud Paris.

Va las cu mai multe poze de la eveniment, un eveniment cu adevarat reusit si la care am asistat cu mare placere pentru ca a fost relaxat si cu momente frumoase prezentate pe rand.

Valentina Pelinel a extras castigatoarea tombolei cu premiul o plimbare cu balonul
Marionnaud. colectia de skincare

Marionnaud, crema Vital & Protect 

Gama de baie Marionnaud Paris mi-a adus aminte de Paris – photo by Stephanine.co