Prevage, fond de ten antiaging, Elizabeth Arden, primele impresii

Prevage, fond de ten antiging, a venit ca si o completare asteptata a gamei Prevage de la Elizabeth Arden. Prevage este o gama dedicata tenului deja afectat de imbatranire sau care se confrunta cu primele riduri. V-am mai scris despre aceasta gama aici.

Din luna august folosesc crema de zi Prevage, asa ca fondul de ten era pe wishlist. De indata ce l-am primit, l-am trecut in trusa de machiaj activa, adica acolo unde tin produsele pe care le folosesc foarte des. Nu o sa ma ascund, folosesc in aceasta perioada peste 8 fonduri de ten si alte 2 BB cream-uri, le alternez in functie de zi, stare si ocazie. Intotdeauna scot rapid din acest lot un produs care e suficient sa imi displaca doar la nivel de miros sau ambalaj. Selectia este rapida si naturala. Prevage a ramas in trusa mea si urmeaza sa fie folosit in acest sezon, sa vedem ce va urma.

Informatii despre produs gasiti in articolul scris acum putina vreme. L-am cercetat putin inainte si abia asteptam sa pot scrie si primele impresii.

dsc_0437_4898

dsc_0450_4963 dsc_0429_4944 dsc_0426_4941

Prevage, like si dislike

Ce imi place la acest fond de ten:

  • textura cremoasa, onctuoasa as putea zice;
  • hidratarea si protejarea tenului o face cu succes;
  • pigmentarea, aspectul putin stralucitor pe care il aduce tenului;
  • ambalajul este minunat, sticluta e de sticla, pompita functioneaza impecabil;
  • este fara alcool sau alte forme de alcool;

Ce nu imi place:

  • mirosul specific gamei Prevage, dar imi confirma ca nu este “cosmetizat” prea mult;
  • pigmentul galben ceva cam intens in nuanta 02 pe care o am eu.

 

Cum se aplica fondul de ten Prevage

Cu degetele, cu pensula, cu un buretel de tip beauty blender, cum va este mai usor, este cremos si nu se usuca, asa ca aplicarea lui se face cu lejeritate. Neaparat de fixat cu o pudra libera, translucida sau intr-o nuanta dorita.

Acoperirea mi se pare ok pentru un ten fara probleme sau cu probleme minore.

Rezistenta? Destul de buna, l-am purtat timp de 4-5 ore si s-a mentinut bine, fara zone lucioase.

Nu este un fond de ten accesibil ca si pret, il gasiti in parfumerii precum Sephora, Debenhams sau Kendra la un pret in jur de 280 de lei, insa este o investitie buna daca aveti ten deshidratat si cu primele alarme de riduri. Intra in randul acelor fonduri de ten pretioase, care au grija de ten si care ne dau un motiv in plus sa ne machiem zi de zi cu scop de a proteja tenul.

dsc_0439_4952 dsc_0441_4954 dsc_0442_4955