Concurs MakeUp Story

Concursul MakeUp Story este un concurs dedicat celor care au ce povesti cand vine vorba de farduri si de rujuri. Si este un concurs unde voi aprecia creativitatea si implicarea in concurs. Daca tot a venit toamna, incep seria concursurilor care mie imi plac cel mai mult, unde premiez implicarea si creativitatea voastra. Este ca un fel de compunere dupa vacanta de vara. Daca tot a inceput scoala, ma incadrez si eu in peisaj. Bineinteles ca as aprecia sa fiti fanii paginii mele de Facebook, sa ma urmatiti si pe Instagram, si pe Youtube, dar nu sunt lucruri obligatorii.

In ce consta concursul MakeUp Story

Lasa in comentarii povestea primului tau machiaj, cum ai inceput sa te machiezi, de ce, ce produse foloseai si cum se petrecea toata operatiunea. Daca ai si o poza din acea vreme, ar fi super. Daca nu, nu. Iti mai aduci aminte cand ai aplicat prima data rimel sau cand ti-ai facut acea codita la ochi? Sunt sigura ca ai multe de povestit, lucruri amuzante sau foarte amuzante sau emotionante, pur si simplu.

Data limita: 24 septembrie

Dupa ce voi lectura toate povestile, o sa anunt castigatoarea cel tarziu pe 26 septembrie. Nu stiu ce voi aprecia mai mult, astept insa o poveste care sa ma determine sa spun “Da, asta e!”.Premiul MakeUp Story

Premiul este bineinteles pe masura acestui concurs si contine un set de produse de machiaj care sa faca deliciul oricarei pasionate de beauty:

  • TheBalm, pudra Sexy Mama
  • Kryolan, paleta profesionala de fond de ten compact
  • Avon ruj
  • Stenders lipbalm
  • Wet’n’Wild paleta de farduri de ochi
  • Mini oja
  • MustaeV, doua mostre, fond de ten si primer

 Premiul il voi trimite prin Posta Romana, doar la o adresa de pe teritoriul Romaniei, dupa ce voi lua legatura cu autoarea povestii. Dupa ce voi anunta castigatoare, ea va trebui sa imi trimita un email cu datele de livrare.

Multa inspiratie!