TAG : My Perfect Imperfection

Uite ce imi face Lorena :)…iar, imi da o noua leapsa:). Draga mea , iti multumesc!!
Bun hai sa vedem ce am de facut:

Reguli : 
1. Enumera 3 “defecte” fizice, imperfectiuni care te deranjeaza.
2. Numeste 3 calitati fizice, lucruri care-ti plac la tine.
3. Vorbeste despre ele, exact de ce te deranjeaza/ iti plac, modul in care te fac sa te simti.
4.Da tag-ul mai departe altor 5 persoane.

Eu va invit de pe acum pe oricare dintre voi, bloggerita sau nu, sa raspundeti acestui tag, totusi nominalizez si eu pe:

1. Ana Maria –  http://www.impresiilacald.blogspot.ro/
2. Andreea – http://deea21.blogspot.ro/
3. Consuela – http://beauty-by-coco2.blogspot.ro/
4. Sigina – http://www.sigina.ro/
5. Iuliana – http://beautybyjules.ro/

Defectele mele ( cu care sa incep….)
– parul meu care este ondulat aiurea, adica spre varfuri se face cam ca o matura daca nu il tratez si aranjez
– picioarele…nu o sa fiu niciodata multumita de ele, dar deja am inceput sa ma obisnuiesc cu ele si le multumesc ca sunt sanatoase :), chiar daca nu sunt atat de lungi cum mi-as dori, oricum nu sunt inalta, insa nu sunt tocmai multumita de arhitectura lor…
– sprancenele …mai ales ca nu reusesc sa le aranjez singura si cand nu ajung la salon, nu prea sunt ele asa de bine aranjate si cum port si ochelari permanent, parca se vede si mai bine ca sunt fara forma. Purtand ochelari, accentul cade pe ochi si oricine ma priveste, remarca sprancenele…ori asta remarc eu mai des in oglinda…

Calitati:
– tot parul e si calitate, oricate perioade mai grele sau speciale am traversat, el ramane des si primeste bine tratamentele aplicate.
– degetele de la picioare – cred ca as putea putea fi model pentru ele :))…stiu ca sunt manechine care si-au operat degetele de la picioare ca sa arate cat mai bine, ei, eu cred ca le pot da un model, sa isi faca degetele ca ale mele :)).
– inaltimea, eu consider ca la 1.57 am inaltimea cea mai buna ca sa fiu feminina , desi etaloanele standard de frumusete ridica stacheta la minim 1.70 pentru fotomodele….in orice caz proportiile si postura mea sunt 100% feminine si asta ma face sa ma simt bine atunci cand ma uit in oglinda.

Defecte, calitati fizice….pana la urma fac parte din ceea ce sunt eu si pe masura ce ma obisnuiesc cu  acele elemente pe care le-am trecut la “defecte”, imi dau seama ca sunt tot in avantajul meu.

Va pun si o poza ilustrativa facuta chiar acum cateva zile de ziua mea, e adevarat cu sprancenele si parul aranjate la 25th Studio care…nu mai e nici un secret…e salonul meu preferat, nu ca as fi mers la multe, dar a fost love at first sight.