Lansari de vara Marionnaud

Marionnaud a organizat astazi ,joi, 23 ma,i un eveniment foarte frumos la White Club, unde ne-a aratat ultimele lansari ale marcilor sale sau ale marcilor care se gasesc exclusiv la Marionnaud. Si nu doar “aratat”, ci am avut ocazia sa si testez direct cu ajutor profesionistilor lor produse de skin care si make-up. Am ratat partea de manichiura cu noile lacuri de unghii pentru ca…..a venit ploaia!! Evenimentul a inceput afara, insa o furtuna de vara frumoasa ne-a fugarit repede inauntrul clubului care a gazduit acest eveniment.

Am avut ocazia sa testez si mai multe produse din gama Marionnaud Nature ( despre aceasta gama am mai scris AICI si AICI) , m-a impresionat gama Qiriness pe care mi-a prezentat-o Cristina, una dintre consultantele de beauty , care m-a si “tratat” pe loc cu mai multe produse.

Marionnaud a dorit sa lanseze aceste produse acum in prag de vara cand fiecare ne dorim un look nou sau cand suntem tentate sa avem grija de noi mai mult decat de obicei. Am vazut palete de make-up Marionnaud, lacurile de unghii cu toate culorile in trend, BB cream-ul, gama Syx de ingrijire de baza , care are si haircare, dar si masti de fata. Atat de multe produse arata clar ca Marionnaud este preocupat sa aduca tot ce se poate in materie de beauty pentru aceasta vara pentru orice femeie cu orice fel de buget.

Am plecat spre eveniment doar cu un BB cream pe fata si am plecat de acolo cu un make-up de zi foarte discret si placut si mai ales cu un tratament facial rapid si de efect.

Iata pozele facute de mine la eveniment, am facut putine, insa am vazut ca se faceau multe poze profesioniste si cand se vor posta pe pagina Marionnaud, veti vedea mai in detaliu evenimentul:

 

Eu, tratata si machiata: