La revedere SuperBlog si orice alta forma de competitie din blogosfera

Am intrat acum ceva vreme in competitia SuperBlog Spring 2013 pe care chiar o apreciez si o voi sustine in continuare asa cum sustine orice initiativa facuta pentru bloggeri, insa imi dau seama ca o competitie de acest gen nu imi intra in felul meu de a fi si de a scrie. Nu pot concura prin scris. Pentru mine scrisul este ceva ce fac din placere si e forma mea de a iesi din clisee, reguli, concursuri, chestii cu finalitate materiala. Da…m-as bucura sa ajung intr-o zi un scriitor de succes si sa ajung sa imi vand cartile , articolele etc…dar pe care le scriu ca asa imi doresc eu si nu la comanda. Nu pot scrie la comanda cum nu pot sa am nici sentimente la comanda.

Mi-am dat seama ca concentrandu-ma pe aceste concursuri am pierdut contactul cu voi, ce care imi cititi blogul pur si simplu, fara sa imi dati note si recompensari materiale,… si la fel am pierdut legatura cu ceea ce imi doresc sa fie blogul meu. Sa scriu despre lumea cosmeticelor de care sunt pasionata si sa scriu in felul meu. In dimineata asta am vrut sa public concursul aniversar al acestui blog, nu am avut timp fizic pentru ca acele ore putine dedicate scrisului le-am dedicat acestui concurs care recunosc ca m-a tentat si inca il apreciez….

In plus nu am forta necesara sa produc atatea articole la comanda, scriu anumite articole oarecum “la comanda” din cand in cand si pentru ca imi plac anumite produse pe care le primesc la testat sau imi plac oamenii din spatele acelor produse sau povestea din spatele lor. Dar nu pot sa scriu despre atatea branduri, sa creez atatea povesti sau sa rup din intimitatea mea pentru a crea articole care sa intre intr-o competitie care nu are legatura cu nimic din fiinta mea. Spunea candva un romancier mare ca trebuie ai acel “suflu”  sa produci romane lungi ca ale lui Sadoveanu intr-un scurt timp. Eu nu am. Eu trebuie sa am o legatura de suflet cu ceva ca sa pot scrie sau o legatura care sa treaca peste partea aia rationala sau de marketing. Marketing fac suficient in viata mea normala in care trebuie sa fiu si om al muncii ca sa imi asigur traiul de toate zilele. Dar macar seara, cand ma asez la taste, vreau sa scriu ce simt eu.

Asadar revin la blogul meu asa cum il vreau eu, revin catre voi cititorii mei si atat.

In curand public si concursul aniversar…pentru ca trebuie sa sarbatoresc acest an de BeautyBarometer :).

Multumesc ca imi sunteti aproape si ca cititi ceea ce scriu.