CONCURS – 1 AN DE BEAUTYBAROMETER

Si iata ca BeautyBarometer face un an de la prima postare.

Vreau sa sarbatoresc cu voi, cititorii mei sau mai degraba cititoarele mele, pentru ca majoritatea sunteti fete , …. si va propun un concurs.
Nu va mai complic viata cu formulare si cu like-uri, insa vreau sa premiez un cititor care cu adevarat m-a urmarit . As vrea sa imi spuneti 3 lucruri care va plac la blogul meu, 3 lucruri care nu va plac si 3 sfaturi. Voi premia dupa cum voi simti eu si fiind un spirit practic de felul meu voi premia pe cineva imi va da  niste sfaturi pe care o sa le pun imediat in practica.

 
Premiul va fi un set de mai multe produse cosmetice , veti revedea produse aici produse care au intrat si in alte concursuri, asadar le multumesc si sponsorilor care au sustinut blogul meu – Marionnaud, l’Oreal ( prezent aici cu un produs Garnier si un mascara Maybeline) si Softcup. Si bineinteles un BIG THANK YOU catre Nine To Six Advertising care mi-a facut cartile de vizita, primele mele carti de vizita ca si blogger, si care mi-a aratat ca frumusetea apare si pe o agenda :). De la ei se va adauga la acest pachet de cosmetice un tricou personalizat BeautyBarometer, o sa fac curand o poza dupa ce il calc frumos.

In poza vedeti tot premiul din care nu putea sa lipseasca si un produs Uriage :).

Concursul ramane activ pana pe 5 aprilie. Bafta si multumesc anticipat pentru tot ce veti scrie.