Lierac Liftissime, Inovatie lifting 3D, review

Lierac este un brand frantuzesc de prestigiu si imi vine mereu in minte cand vine vorba despre formule inovatoare anti-aging. Se fac deja 40 de ani de cand in laboratoarele Lierac se studiaza intens procesul de imbatranire al tenului si se identifica ce elemente pot amana efectele vizibile ale imbatranirii.

Am folosit cu placere gama Magnificence de la Lierac, am ramas suprinsa de texturile gamei Premium, asa ca din momentul in care noul press kit Lierac a ajuns la mine cu noutatea numita Liftissime nu am precupetit nici un minut si am desfacut rapid recipientele ce anuntau o experienta placuta pentru tenul meu.

De la primele mele contacte cu reprezentantii Lierac, am inteles cat de mult conteaza pentru ei stabilizarea unor concentratii mari de substante active in aceste produse cosmetice care ajung la consumatoare direct de pe rafturile farmaciilor. Interesant, auzisem acelasi interes si acelasi efort in cazul laboratoarelor de cercetare pentru cosmeticele profesionale, utilizate pentru proceduri si tratamente cu eficienta demonstrata. Oarecum este fireasca aceasta abordare la Lierac, vorbim de un demers avantgardist si vorbim de o companie care anul trecut a obtinut Dermatology Research Award (2014). De la primele produse lansate pe piata, Lierac si-a asumat un rol clar: corectarea semnelor vizibile de imbatranire de pe ten si corp.

Despre Liftissime vreau sa va spun doar cateva lucruri care sa va ajute sa remarcati diferenta intre aceasta gama si alte produse anti-aging.
5% acid hialuronic + 4,6% complex cell-junction + 5% agenti tensioactivi ( 1% peptide biomimetice, 4% unt de shea) , cam asta inseamna actiunea produselor Liftissime si va spun ca rar veti vedea aceasta concentratie de produse active in cosmetice accesibile publicului larg. Complexul cell-junction este o inventie Lierac care ajuta pielea sa isi mentina coeziunea dintre staturile de celule.
In felul acesta pielea este si intinsa, insa mai ales se mentine si volumul ei, de asta Liftissime vorbeste de un efect 3D.
Bineinteles, nu este o gama de cosmetice care sa faca minuni si cere o atentie din partea celei care o aplica, adica o disciplina de aplicare. Produsele cosmetice nu fac minuni, insa pot ajuta la aparitia lor, eu glumesc cu aceasta sintagma, dar e si putin adevar aici. Introduse in rutina de ingrijire a tenului, produsele Lierac m-au facut mereu sa ma cercetez cu ceva mai multa curiozitate si sa ma lamuresc ca nu este vorba doar de mesaje de promovare in tot ce se scrie despre Lierac.

Am deja cam 6 zile de cand folosesc zilnic crema de ochi, serul facial si crema Liftissime. In gama Lierac Liftissime exista per total 7 produse: ser, creme soyeuse, nutri creme riche, crema restructuranta de noapte, un ser pentru ochi si pleoape, un gel crema restructurant pentru gat si decolteu si un balsam pentru buze, as spune arsenalul perfect contra semnelor de imbatranire ale tenului.

Stiti ca imi plac texturile usor parfumate sau chiar deloc. Lierac are si acest savoir-faire cu totul special, de a integra elemente de aroma in produsele cosmetice fara a deveni agresive pentru ten. Fructe de padure, flori albe si lemn de santal, acestea sunt elementele de aroma ale acestei game, extrem de subtile.

Texturile sunt simple, usoare, cu un efect de a doua piele. Iata ce am reusit sa surprind in fotografii.

Lierac Liftissime, textura ser

Lierac Liftissime, crema de ochi, textura

Va las si cu pozele ingredientelor, poate va sunt de folos.

 Lierac Liftissime, creme soyeuse, crema cu durata de folosire de 3 luni, lucru care demonstreaza nivelul scazut de substante de conservare fata de alte produse existente pe piata cu durata de folosire de peste 6 luni de la deschidere.

Lierac Liftissime, ingrediente crema de ochi

Lierac Liftissime, ingrediente ser facial

Din intreaga gama, preferatul meu este Lierac Liftissime serum, un produs care intra instant in piele,  simt o lejera senzatie de furnicaturi, semn ca exista ceva activitate acolo si apoi tenul ramane foarte fin si intins. Tentatia a fost ca sa nu mai aplic crema dupa, insa am zis sa nu fortez norocul, un ser trebuie urmat si de o crema, care va tine acolo bine ingredientele bune si din ser si nu va lasa tenul sa se deshidrateze.
Lierac Liftissime Creme Soyeuse nu este complet o crema pe placul meu ca si textura, sunt produse de calitate cu care simt ca nu am o relatie de prietenie de la prima aplicare si creme soyeuse este unul dintre ele. Voi continua insa sa o folosesc pentru ca serul impune ca pasul 2 din rutina de hranire a pielii sa fe aceasta crema. Mie mi se pare prea usoara si cu textura de primer oarecum, este feeling-ul pe care l-am avut de la prima aplicare si pana astazi, cand deja am 6 zile de utilizare a produselor.

Produsele sunt disponibile in farmaciile Help Net in principal, insa se pot gasi si in alte farmacii.
Pretul orientativ este in jur de 260 de lei pentru crema de baza a gamei, Lierac Liftissime Creme Soyeuse. 

Formatul produselor din press kit este cel de travel size, insa produsele in format mare arata cam asa, vedeti mai jos poza de prezentare a gamei.