Polynesian Island Tiare, The Body Shop

Noul parfum de la The Body Shop, Polynesian Island Tiare, iti aduce un parfum floral, exotic, inspirat de florile de Tiare. Florile de tiaré au fost folosite de femeile polineziene de generatii intregi pentru a-si orna parul si a-si parfuma pielea sarutata de soare. The Body Shop foloseste mugurii tineri, culesi manual inainte de rasaritul soarelui pentru a le pastra parfumul mai luminos, mai proaspat, mai pur. In felul acesta, incurajeaza o atitudine normala fata de natura si respect fata de mediu, lucru pentru care apreciez mult compania The Body Shop. Polynesian Island Tiare face parte dintr-o colectie de parfumuri numita Voyage Collection in care se reunesc arome din intreaga lume, provenite din ingrediente culese de pe to globul. Fiecare parfum este o calatorie in sine, iti aduce aminte de o vacanta sau iti da idei pentru o noua evadare in natura.

Este un parfum de vara, insa daca iti plac aromele exotice il poti purta oricand. Mie mi-a placut pentru ca mi se pare un parfum vesel, floral intr-un fel mai dulce, imi place aroma de ylang-ylang, vanilia si bineinteles aroma de tiare. Mi se pare un parfum potrivit de weekend si de vacanta.

polynesianislandtiare-thebodyshop-edt-parfum-review-beautybarometer2016 thebodyshop-polinesyanislandtiare-beautybarometer2016 thebodyshop-polynesianislandtiare-parfum-review-beautybarometer2016

NOTE DE TOP:
Acorduri de Bergamota si esenta de portocala
NOTE DE MIJLOC:
Flori de tiare polineziana, flori de frangipani exotic si ylang-ylang
NOTE DE BAZA:
Nuca de cocos si vanilie
Produsul contine alcool obtinut prin programul Community Trade din trestie de zahar in Brazilia.

Parfumul este disponibil online si in magazinele The Body Shop la pretul de 112 lei, format EDT 50 ml.