By Terry Rouge Expert Click Stick, primele impresii

By Terry Rouge Expert Click Stick este noul ruj de la By Terry despre care v-am scris intr-un articol prin iunie, aici il puteti reciti. Din informatiile initiale, retinusem mecanismul de click-flip si ca este vorba de o textura foarte usor de aplicat. Ideea celor 25 de nuante mi-a placut foarte mult si abia asteptam sa le vad.

Odata ajunsa la Madison, in fata masutei de machiaj By Terry, dupa ce am desfacut rujurile, am ramas foarte placut impresionata de forma. I-am spus forma de lacrima. Forma este atat de ingenioasa incat permite aplicarea precisa a rujului de parca ai folosi o pensula sau un creion de buze. De la prima aplicare am ramas suprinsa cat poate fi de precis, am incercat doua nuante, nr. 2 si nr. 16, o nuanta mai nude si una corail aprins. In ambele cazuri, chiar am reusit o definire a buzelor pe care de obicei o realizez cu o pensula.

Textura este foarte soft, matasoasa, hidratanta, foarte fina  si aplicabila in straturi succesive. Rezistenta rujului este peste medie, dupa pranz inca avem buzele nuantate bine.

byterry-rougeexpert-clickstick-ruj-beautybarometer2016 byterryrougexpertclickstick-beautybarometer2016

byterry-rougeexpert-clickstick-rujuri-madison-2016

Rujul mi se pare foarte purtabil, genul de ruj pe care il folosesti cu multa indemanare si care te incurajeaza sa ai un look intens si proaspat totodata. Prin acel mecanism de click-flip, rujul iese din tub exact cat ai nevoie pentru o aplicare partiala, in felul acesta nu risti sa aplici prea mult si sa creezi pete inestetice.

beterryrougeexpert byterry-rougeexpert-clickstick-swatchonlips-16

Nu uitati ca brandul By Terry este prezent in parfumeria Madison in exclusivitate. Tot in Madison gasiti si gama de ingrijire a tenului By Terry, va puteti programa pentru o sedinta de machiaj sau chiar pentru un tratament facial sau corporal, detalii gasiti aici.