Concurs, putin altfel

In mai putin de o luna, BeautyBarometer implineste 7 ani. Ar fi cam demodat sa incep sa va spun cat de mult a contat ca am blog, ca voi m-ati citit si tot asa, cat de mult m-a bucurat acest spatiu creat de mine pentru mine si pentru voi. In jur de 12 martie se vor implini 7 ani de cand am creat acest blog si as vrea sa sarbatoresc treaba asta in alt mod. Practic, deja am inceput. Unii dintre voi, au inceput sa primeasca mesaje din partea mea si urmeaza sa primeasca mici surprize, atentii care sa le aduca si un multumesc concret din partea mea. Cam asta voi face in lunile februarie si martie, incet incet, in fiecare saptamana voi expedia cate 1-2 pachete pe saptamana catre cei ce sunt mereu aici cu un cuvant bun sau cu o critica bazata pe argumente si bun simt. Nu tin in mod deosebit sa imi maresc cercul de cititori, dar vreau sa mi-i mentin pe cei care pur si simplu s-au apropiat, au rezonat cu ceea ce scriu si au ramas in zona.Si ma bucur sa identific si guerlainofili, ca si mine, si sa mai schimbam impresii.

Vreau prin acest concurs putin altfel sa ii incurajez pe cei care stau cam muti acolo in spatele tastelor si nu prea imi lasa semne ca exista. Ma uit doar in Google Analytics si vad niste cifre, dar eu ma bucur mai mult cand vad mesaje, comentarii, cuvinte scrise de voi. Ca atare, cu acest articol ii invit pe cei care cam stau in umbra sa vina aici cu un mesaj, sa imi spuna de cand imi citesc blogul, ce le place, ce nu le place.   Treptat o sa iau legatura cu cate unul din ei, dupa ce voi selecta putin, pentru ca oricat as vrea nu as putea premia pe toata lume, si cate cineva va primit un semn ca urmeaza sa primeasca o mica atentie din partea mea. Ma voi uita si cat de activi ati fost si pe celalalte canale unde sunt prezenta – Youtube, Instagram, Facebook. Ca atare, lasa-mi aici un mesaj in care sa imi spui ce am mentionat mai sus si lasa-mi si numele tale cu care ma urmaresti pe alte canale de Social Media ca sa pot vedea cat de activ ai fost si mai esti. Toata aceasta actiune a mea in a-mi detecta cititorii si urmaritorii fideli se va intampla pana  pe 15 martie.

Va anunt de pe acum ca in premii vor intra si parfumuri, insa nu noi si nu sigilate. Voi darui parfumuri din colectia mea sau decanturi, esantioane, ca atare nu sunt chestii noi si tiplate. Daca pe cineva va deranja acest aspect, bineinteles sa imi precizeze asta de la inceput ca sa stiu. Ca idee, in lumea colectionarilor de parfum, schimbam cu mare placere parfumuri incercate de altii, parca vin deja cu o poveste. Si cum stiu ca multi dintre voi sunt impatimiti dupa sticlutele cu arome pretioase, m-am gandit ca este o idee buna.

Asadar, pana pe 15 martie sunt si un fel de barometru al fidelitatii fata de BeautyBarometer, va astept sa comentati, sa faceti ce credeti voi care sa aiba legatura cu ceea ce inseamna BeautyBarometer. Nu ma sacaiti cand si cum anunt castigatorii, in toata aceasta perioada din cand in cand voi numi pe cateva cineva si acel cineva va fi rugat sa imi dea un mesaj privat cu datele de livrare.  Premiile vor fi consistente, ce am pus in poza de mai sus e un fel de ,,baza” din care imi tot voi alimenta premiile si nu am pozat tot, este doar o parte. O, da, nu e un concurs pentru toata lumea asa cum nici eu nu am gandit acest blog decat pentru un grup ceva mai restrans de pasionati de frumusete si conversatii placute cu iz de Shalimar.